geldiğin yeri unutma

Doğru soze ne dernir kesinlikle herkes geldiği yeri unutmamalı kıvanc tatlıtuğda zamanında mankenlikten geldi buralara ama aktorluktede tek gecerim gercekten rolunun hakkını vererek oynuyor ama mankenlikten gelipte onları aşşalması hoş değil tabi

BİRKAC GUN ONCE BİR ACILIŞTA "MANKENLERLE AYNI KAREDE YER ALMAK İSTEMİYORUM" DİYEN KIVANC TATLITUĞ'A PODYUMLARIN DENEYİMLİ İSMİ ENGİN KOC SERT CIKTI: GELDİĞİN YERİ UNUTMA, ŞAN ŞOHRET GECİCİ!

Unlu mankenler Ece Gursel, Tuğba Ozay, Şebnem Schaeffer ve Engin Koc onceki gun duzenlenen defilede podyuma cıktı. 15 markanın sonbahar- kış kreasyonlarını tanıtan mankenler, bir tesettur giyim markasının tanıtımı icin turban takarak podyumda yurudu.

IŞIĞINIZI KAPATMAYIN
Defileden sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan mankenlerden Engin Koc, "Mankenliği populer hale biz getirdik" dedi. Koc, konuşması sırasında, gectiğimiz gunlerde katıldığı bir acılışta "Mankenlerle aynı karede yer almak istemiyorum" diyen Kıvanc Tatlıtuğ'a nasihatte bulunmayı da ihmal etmedi: "Boyle şeyler yapmamak lazım. Şan, şohret gecici. İnsan olduklarını, yatın, katın, arabanın gelip gecici olduğunu unutmasınlar. Ruhlarının ışıklarını kapatmasınlar!"

KUZUYDUK, COK KULLANILDIK
İnsanın geldiği yeri unutmaması gerektiğini belirten deneyimli manken, "En zengin benim ama hÂl akbille metro ve otobuslere biniyorum. Halkın arasında cok rahatım" diye konuştu. Gecenlerde biraraya geldiği Mehtap Ar'ın kendisine, "Sen Amerika'da olsan şatoda otururdun" dediğini belirten Koc, sozlerine şoyle devam etti: "Şu an 50 yaşındayım ve hak ettiğim değeri gorduğume inanmıyorum. Hakkımı kazanamadım. Bizler, gencliğimizde kuzuyduk ve cok kullanıldık."