ali taran selma taran selma ann desmond olumu selma ann desmond olum ilanı ali taranın internet sitesi haberleri burada arkadaşlar. Gectiğimiz aylarda boşanan Ali Taran ve Selma Taran, magazin dunyasında bir sure Ali Taran, Ayşe Ozyılmazel evliliği ile ve ayrıca ayrılığın ardından soyadı değiştirip Selma Ann Desmond ile yazıldı Melek'lerim. Zira ne yazık ki, dun Selma Ann Desmond olum haberi ile sarsıldı, bu uclu olayı takip edenler. Dun bizde kendi gundemimizde bu olum haberine yer vermiştik. Şimdi ise Ali Taranın internet sitesi sayfasında yayınladığı Selma Ann Desmond olum ilanı hakkında bilgiler yayınlıyoruz Melek'ler.

Ali Taran, eski eşi Selma Ann Desmond’un vefatının ardından, kendi internet sayfasında olum ilanı yayınladı. Taran, bu ilanı, şoyle anlattı: “Şimdiye kadar bircok olum ilanı hazırlamıştım. Hayatımın en zor ilanını hazırladım, hayatımın en zor ilanını verdim.”

REKLAM dunyasının unlu ismi Ali Taran’ın eski eşi Selma Ann Desmond, onceki gece tedavi gorduğu kanser hastalığına yenik duştu. “Eski eşinin cenazesini sahipsiz bıraktı” şeklinde haberler cıkan Ali Taran, dun Etiler’deki ofisinde basın toplantısı duzenledi. Uzgun olduğu gorulen Taran, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken zaman zaman gozleri doldu ve duraksamak zorunda kaldı. Taran, ardından şu acıklamayı yaptı:

Şov yapma derdimiz yok

“Sizlerin karşısına cıkıp da şov yapmak, savunmak derdimiz yok. Şu an oğlumlayım. Onun annesi, benim de yıllarca hayatımı paylaştığım insan, dun Hakk’a yurudu. Allah rahmet eylesin. Şu noktada hepinizin bildiği, yapılması gereken işler var. Bu işlerle uğraşıyoruz. Kuzey de yanıma geldi, yalnız kalmasını istemedik. ‘Herşey guzel olacak’ derken, şu anda Zincirlikuyu Gasilhanesi’nde. Ben gormedim ama ‘sahipsiz kaldı’ diye altyazı cıktığını soylediler. Bunun boyle olmayacağını soylemek icin buradayız. Oğlumun ve oğlumun anneannesinin isteğiyle, cuma gunu defnedilmesini istemişler. O yuzden bir bekleme icindeyiz” dedi. İzmir’de toprağa verilmesi planlanan Selma Ann Desmond’un cenazesi, oğlu Kuzey’in isteği uzerine bugun Levent Camii’nde kılınacak cuma namazının ardından Ulus Mezarlığı’na defnedilecek.

Hep cocuklarım icin

Her zaman oğlu Kuzey’in yanında olduğunu ifade eden Ali Taran, şoyle konuştu:
“Benim bir kızım da var, bir eşim de. Zaten hayata bakışım oyle. Hep ‘onlar icin’ diye bakmışım. Dort beş aydır yazılanları okumadım. Duyduklarıma istinaden sizinle konuşuyorum. Hesap vermek şeklinde algılanmasın. Oğlum da Amerika’dan izne geldi, iyi ki gelmiş. Sizden bir ricam var, magazinsel sorular sormayın. Cevap vermek istemem.”
Eşinin olum haberinin ardından kendi internet sayfasında olum ilanı yayınlayan Ali Taran, “Şimdiye kadar bircok olum ilanı hazırlamıştım. Hayatımın en zor ilanını hazırladım, hayatımın en zor ilanını verdim” diye konuştu.

Annem hep benimle

BASIN toplantısında babasını yalnız bırakmayan Kuzey Taran, annesinin acı cekmeden olduğunu soyledi. Kuzey Taran, şunları soyledi: “Son iki gunde ağırlaştı. Son gunlerini daha cok acı cekmeden gecirdiğine eminim. Hakk’ın rahmetine kavuştu. Oğul olarak yapabileceğimin en iyisini yaptım. Ağır olmasına rağmen, ben uyuduktan sonra yanıma gelip, hasta olduğunu belli etmemeye calıştı. Aynı gayreti gosterdi ama buraya kadarmış. Cok uzgunum, kabullenmek zorundayım. Babamın yanında mı tek mi kalacağım, karar vermedim. Annem universite mezunu olmamı istediği icin, beni nasıl gormek istediğini bildiğim icin, once okulumu bitireceğim. Hep iyi bir iş sahibi olmamı istedi. Onun istediği gibi olmaya calışacağım. O hep benimle. Elimden geldiğince onu mutlu edeceğim. Bu kadar...” dedi.

Onlar dostum değil

ALİ Taran, basın toplantısının sonunda gazetecilerin, “Cenaze evine Acun Ilıcalı ve Gokhan Şukur geldi. Dostlarınız sizi yalnız bırakmadı” sozlerine, “Onlar benim dostlarım değil. Bir zamanlar oyleydiler ama artık değiller” diye cevap verdi.

Yalnız ve uzgundu

“Boyle Bir Şey Var mı” programına telefonla katılan Selma Ann Desmond’un yakın arkadaşı Ayşe Tolga, “10 gun once cok iyiydi. Ali Taran konusunu hic konuşmadık. Maddi problemleri vardı onlar canını sıkıyordu. İlaclarını alamıyordu. Yapayalnızdı ve uzgundu” dedi.