nihat doğan okan bayulgen kral cıplak nihat doğan twitter sayfası nihat doğan twitter msjları haberleri burada arkadaşlar. Bana gore, enteresan bir kişiliğe sahip olan ve bu enteresanlığın boyutu ise kendine olan ozguven duygusundan kaynaklı olduğunu duşunduğum Nihat Doğan, son yılların adından en coık soz ettiren unlulerinden biridir. İnter aleminde Nihat Doğan sozleri soylecekleri ve soyledikleri aldı başını gidiyor.
Nihat Doğan twitter sayfası ile de gundemi surekli meşgul ediyor ve
Nihat Doğan twitter msjları da oldukca ilgi goruyor. Dedim ya, adamın her konuştuğu kimini kızdırıyor, kimini gulduruyor, kimini de duşunduruyor

Ben o kimileri arasında, coğu zaman gulenlerden oluyorum ama birazdan aşağıda sunacağım haberde ki Nihat Doğan cumleleri, beni bu sefer guldurmedi, şaşırttı diyebilirim Melek'lerim. Şimdi gelin, nedenini oğrenin ve belki sizde şaşırın
Programa once Nihat Doğan cıktı. Doğan, bir izleyicinin "Niye kendinizden 'biz' diye bahsediyorsunuz?" sorusuna "Allah da kendinden 'biz' diye bahsediyor" diye cevap verdi.
'SIFIR BİRDEN BUYUK OLABİLİR Mİ?'
Kendini eleştirenlere "Davulun gurultusu icinin boşluğundandır. Sevgili Okan sıfır birden buyuk olabilir mi?" diyen Doğan, Twitter'daki hesabından ilk tweetini de programda attı.
Lucescu'nun Galatasaray'ın başındayken soylediği "Atlar istedi diye kopekler olmez" adlı Rumen atasozunu yazan Doğan'ın ikinci tweeti de şu oldu: "Konuşan bir coban susan bir alimden cok daha hayırlıdır, ahlaklıdır"