cemilenin resimleri
Valla gormemiştik gercekten cok şanslı bu kadar ses getiren bi dizide oynadığı icin cabut unlendi..

MUJDAT GEZEN SANAT MERKEZİ TİYATRO BOLUMU MEZUNU PELİN ERMİŞ ŞİMDİLERDE AŞK-I MEMNU’NUN CEMİLE’Sİ OLARAK EKRANLARDA.

Cemile’nin aksine makyaj yapmayı cok sevdiğini, her ne kadar sadelikten yana olsa da renklerle oynamaktan buyuk zevk aldığını anlatan Ermiş, “Dizide Almanya’ya dayısını ziyarete giden Cemile’nin goruntusunde birtakım değişiklikler olabilir” diyor.

Oyunculuk yapmaya nasıl karar verdiniz?

1982 yılında İzmir’de doğdum. Cocukluğumdan beri oyuncu olmak hayallerimi susluyordu. Bu işi meslek olarak yapmaya karar verince de 2004 yılında Mujdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bolumu’nun sınavlarına girdim ve kazandım... Boylece İstanbul ve oyunculuk maceram başladı. Okulu bitirince dizilerde ufak tefek rollerde oynadım. Zaten bir sene sonra da Aşk-ı Memnu dizisinden teklif geldi. Bu dizide rol almamda ajansım Sihirli Anahtar’ın buyuk yardımı oldu. Aşk-ı Memnu’nun deneme cekimlerinde cok hissederek oynadım yonetmen de beğenmiş ki beni sectiler.

Sette gunleriniz nasıl geciyor?

Cok eğlenceli bir setimiz var. Birbiriyle cok iyi vakit geciren bir ekibiz. Ozellikle ben dizide annemi canlandıran Fatma Abla’yla (Karanfil) cok iyi anlaşıyorum. Hatta bizi gercek anne kız bile sanıyorlar. Ben bile artık, kendi annemden cok Fatma Abla’ya benzediğimi duşunuyorum. Onun yanı sıra Hazal’la, Batuhan’la ve Selcuk Ağabey ile cok iyi anlaşıyorum. İlk ciddi işimde bu kadar ses getiren bir dizide rol aldığım icin kendimi cok şanslı hissediyorum... O kadar guzel bir uyum yakaladık ki bir kişi cıksa butun duzen bozulacak gibi geliyor bana.