Kaldırın yayından yahu gereksiz bi program

"İZDİVAC" PROGRAMININ ESKİ SUNUCUSU ESRA EROL, YENİ SUNUCU ZUHAL TOPAL'I KENDİSİNİ TAKLİT ETMEKLE SUCLADI. POLEMİĞE GİRMEK İSTEMEDİĞİNİ SOYLEYEN TOPAL İSE "ESRA HANIM MUHATABIM DEĞİL" DEDİ.

Zuhal Topal, "Papatyam" dizisinin ilk bolumunde bir evlilik programı sunucusunu canlandırmış ve performansı buyuk beğeni gormuştu. Star TV'de
ekrana gelen "İzdivac" programından Esra Erol'un ayrılması uzerine de yapımcıların aklına gelen ilk isim Zuhal Topal oldu. Topal, yeni yayın
doneminden itibaren programı sunmaya başladı. Ancak gectiğimiz gunlerde "Laf Aramızda" programında Bilal Ozcan'ın konuğu olan Esra Erol, Topal'ın
kendisini taklit ettiğini one surdu.

Kimse kimsenin yerini tutamaz

Esra Erol, "Senin yerine programı sunan Zuhal Topal'ı nasıl buluyorsun?" sorusunu şoyle yanıtladı: "Zuhal Hanım cok iyi taklit yapıyor. Ama o benim
programımı yaparken ne o Esra, ne de ben Zuhal'im. Bildiğim kadarıyla canlı yayında da tecrubesizlik yaşadı. O doğuştan oyuncu, ben de doğuştan
sunucuyum. Benim olaya bakışımla, derleyip toplamamla onunki başka olur. Kimse kimsenin yerini tutamaz."

Unlu sunucunun bu sozleri karşısında Zuhal Topal, polemiğe girmek istemediğini soyledi. Boyle haberlerle gundeme gelmek istemediğini belirten
Topal, "Bu tur acıklamalara cevap vermek istemiyorum. Ben sadece işimi yapıyorum, zaten bunlara ayıracak zamanım da yok. İnsanlar bildiği gibi
konuşur. Ortada beni ilgilendiren bir durum yok, cevap hakkım da yok. Olsa da kullanmak istemiyorum. Esra Hanım muhatabım değil" diye konuştu.