Bayramda sahne alan sanatcılar dehşet paralar kazanıyorlar buna rağmen bayramda calışmayıp ailesiyle gecirenlere helal olsun..

YARIN BAYRAM; 3 GUNLUK BAYRAM TATİLİ İCİN HERKES PLANINI YAPTI.
Acaba magazin dunyasının unluleri bayramda ne yapacak?Kimi iş stresinden kurtulmak icin uzaklara gideceğini kimi calışacağını kimi de evinde ailesiyle birlikte olacağnı soyledi...

BURCU KARA: Bayramda ailemle birlikte Bursa'daki evimizde olacağım. Aksi hali vicdanımı sızlatıyor. Hicbir şey değişsin ve unutulsun istemiyorum. Bayramlarda işim gereği annemin babamın yanına gidemediğim zamanlarda mutsuz oluyorum. Herkesin bayramını en icten dileklerimle kutlar artık tum savaşların bitmesini dilerim.

MEHMET ALİ ERBİL: Bayramı ailem ile İstanbul'da gecireceğim. Bayramın birinci gunu aile buyukleriyle birlikte toplanıp her zamanki gibi kahvaltı yapacağız. Bayram bitiminde yeni programıma başlıyorum. Bu yuzden biraz da calışacağım.

GUNEYE iNiYOR

ECE USLU: Oncelikli olarak ailemi ziyaret edeceğim. Ardından arkadaşlarımla birlikte Antalya'ya gideceğim. Yoğun iş stresinden biraz uzak durmak, hem dinlence hem eğlence diyebilirim. Herkese sevdikleriyle şeker gibi mutlu, huzurlu, sağlıklı bayramlar dilerim...

HASTANEDE OLACAĞIM

REYHAN KARACA: Kardeşim bayramdan sonra kemoterapiye girecek. O yuzden bayramda hastanede onunla olacağım. Bir de sahne calışmam olacak. Tatil yapmayacağım.

AiLESiYLE KUTLAMA

SİNEM KOBAL: Bayramda ailemle birlikte olacağım. Uzun zamandır setlerde yoğun bir şekilde calıştığım icin birlikte tatil yapamamıştık. O yuzden bayramı annem ve babamla beraber gecirmeye birlikte kutlamaya karar verdik. Herkese sevdikleriyle beraber oldukları mutlu bayramlar dilerim.

EŞİYLE DİNLENECEK

SEDA SAYAN: Bu bayramda calışmayacağım. Eşim ile birlikte tatile gideceğiz. Dinlenip enerji toplayacağım. Bu mubarek aylarda herkesin ettiği tum duaların kabul olmasını diliyorum.