Yağlarını aldırırsan 27 değil 50 kilo bile verirsin

27 KİLO VERİP, GIDISINI ALDIRAN ZERRİN OZER, YENİ HEDEFİNİ ACIKLADI: ŞİMDİ SIRADA GOĞUS VE KARIN OPERASYONU VAR. ONLAR DA TOPARLANDI MI TAMAM!
"Piercing de takacağım"
Zerrin Ozer, kuş gibi hafifledi! Unlu sanatcı, "Kilo verip, yenileneceğim!" sozunu yerine getirip, tam 27 kilo verdi. Goruntusunden rahatsız olduğu gıdısını da aldıran Ozer, iki operasyon daha gecireceğini soyleyip, espriyi patlattı: "Goğsumu ve karnımı da toparlattım mı tamam! Sonra piercing takıp, gobeğimi acıkta bırakan kıyafetler giyeceğim..."
Uc saatte bir yemek
Gorenlerin kendisini iltifat yağmuruna tuttuğunu soyleyen Zerrin Ozer, nasıl zayıfladığını ise şoyle anlattı: "Bir sene boyunca her gun spor yaptım. Fitness aletleriyle calıştım, koşu bandında mutlaka bir saat gecirdim. Hamur işlerine veda ettim, onun boşluğunu kayısı ve cevizle doldurdum. Uc saatte bir sebze ağırlıklı beslendim."
Eurovision'da 10'uncu olsam da zarar gormem
Yıllardır fazla kilolarıyla başı dertte olan Zerrin Ozer, onceki gun 27 kilo vermiş haliyle ortaya cıktı! Alişan ve Ozlem Yıldız'ın sunduğu 'Herşey Dahil' programına konuk olan Zerrin; sıkı bir diyet ve spor sonucunda forma girdiğini soyledi. Programda Eurovision Şarkı Yarışması'yla ilgili carpıcı acıklamalar yapan Zerrin Ozer, gecen yıl TRT'den teklif aldığını belirterek şunları anlattı:
Kim istemez ki?
"Bazı sanatcılar Eurovision'da alacakları derece nedeniyle kariyerlerine zarar vermekten korkuyor. Benim boyle bir endişem yok. Benim gibi sanatcılar bunların cok ustundeyiz. 10'uncu da olsam hicbir şey kaybedeceğime inanmıyorum." Yıllar once de TRT'den teklif geldiğini ama İngilizce şarkı soylemek icin direttiği icin kabul edilmediğini acıklayan Zerrin Ozer, "İcime tam anlamıyla sinecek bir şarkı olursa ben de Eurovision'a gitmek isterim. Kim ulkesini temsil etmek istemez ki?
Gobeğini de toparlatacak
Bir yılda 27 kilo verip, gıdısını aldıran Zerrin Ozer, "Şimdi sırada goğsum ve karnım var. Onları da toparlattıktan sonra piercing takıp, gobeğimi acıkta bırakan kıyafetler giyeceğim!" diyerek espri yaptı. Bir yıl boyunca her gun spor yaptığını anlatan unlu şarkıcı, diyetiyle ilgili şu bilgileri verdi: "Hamur işlerine veda ettim. Onun boşluğunu kuru kayısı ve cevizle doldurdum. Uc saatlik oğunlerde sebze ağırlıklı beslendim..."