AYTUN AİLESİ'NİN, BEBEĞİNİN MEZARINI SAKLAMASI YUZUNDEN EŞİ MUSA AYTUN'A KIRGIN OLAN SEREN SERENGİL: TEK İSTEĞİM KIZIMIN MEZARINI OĞRENMEK. ŞU AN BOŞANMA SOZ KONUSU DEĞİL AMA MUSA KAYITSIZ KALIRSA NE YAPARIM BİLMEM!
Seren Serengil, eşi Musa Aytun ve ailesinin, kaybettiği bebeği Stephanie'nin mezarının yerini soylememesi yuzunden eşinden boşanacağı dedikodularına acıklık getirdi. Eşini cok sevdiğini ve mutlu bir evliliği olduğunu belirten Serengil şoyle konuştu: "Sorunlarımız oluyor ama bunlar boşanma nedeni değil! Musa cok ilgili bir eş... Onunla tek sorunumuz, ailesinin olen bebeğimin mezarını bana soylememesi... Bu durum beni cok hassaslaştırıyor. Musa'ya da kırgınım ve bu konuya kayıtsız kalırsa evliliğim ne olur bilemiyorum. Ama şu an boşanmak ya da ayrılmak soz konusu değil... Zaten bu gunlerde odaklandığım şey evliliğim değil bebeğimin mezarının yeri." Serengil bebeğinin Aytun Ailesi'nin isteğiyle Musevi mezarlığına gomulduğunu soyleyerek sozlerine şoyle devam etti: "Hastaneden cıktıktan sonra ilk işim, kızımın mezarını ziyaret etmek oldu ama yerini soylemediler. Ne olursa olsun; benim dort gun hayatta kalmış bir bebeğim vardı. Ben de mezarının başına gidip, onun icin dua etmek istiyorum."
Ustesinden geliriz
Boşanma konusunda her şeyi zamana bıraktığını soyleyen Serengil, "Gıpta edilen bir evliliğimiz var. Bunun ustesinden geleceğiz. 'Karıcığım seni cok seviyorum. İyi ki seninle evlenmişim' diyen bir eşim var" şeklinde konuştu.