[h=2]Gecen mayısta evlendiği Prof. Dr. Murat Oncel’le boşanacağını soyleyen Şahnaz Cakıralp, “Bu evlilikte boşanma nedenlerim cok ozel. Kocalık gorevini yerine getiremiyor” dedi.[/h]Prof. Dr. Murat Oncel’in evliliğinde sona gelindi. Bu evliliğin bir an once sonlanması gerektiğinin altını cizen Cakıralp, Murat Oncel’le medeni bir şekilde ayrılmak istediğini yineledi: “Beni rahatsız eden ama kamuoyuyla paylaşamayacağım cok ozel durumlar var. ‘Kredi kartımı kullanıyormuş’ diye haberler cıkıyor. Bundan daha ciddi ve onemli sorunlar var. Yargı sureci başlıyor, avukatım Bozkurt Nuhoğlu gereken her şeyi yapıyor. Bir an once boşanmak ve bu kabustan kurtulmak istiyorum. Bana surekli mesajlar atıyor ve rahatsız ediyor, olayı noktalamak istiyorum.
Haykırıyorum bir hata yaptım, kandırıldım ve hile yaptı. Bu evlilikte boşanma nedenlerim oldukca fazla, insanlar dışarıdan gorduğu gibi zannetmesin. Ben bu evlilikte, karı-koca ilişkisi diye hicbir şey yaşamadım. Stresten geceleri uyku uyuyamıyorum. Bu kabustan uyanmak kendime gelmek istiyorum. Boşanmak icin elimde gerekcelerim var. Yani, bu evlilik iptal bile olabilir. Tam anlatmak istemiyorum ama ozel durumlar nedeniyle evlilikler bir sure icinde iptal olabiliyor, kanunda boyle bir madde de var.”
Şahnaz Cakıralp: 'Kocalık gorevini yerine getiremedi'
Magazin0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Şahnaz Cakıralp: 'Kocalık gorevini yerine getiremedi'