Poll Production By Polat Yağcı'nın yapımcılığında 'Mucize' adını verdiği albumunun şarkı secimleri icin okumalara başlayan İbrahim Tatlıses, mutluluğunu eşi Ayşegul Yıldız Tatlıses, produktoru Polat Yağcı, menajeri Eyup Kanat ve ekibiyle pasta keserek kutladı.
'Mucize' albumunde 12 yepyeni bestenin yer aldığını belirten Polat Yağcı, sanatcısının rahat bir ortamda calışması icin her turlu luksu sağlıyor. İbrahim Tatlıses'in moralinin cok iyi olduğunu ve yeni albumunde uc bestesiyle de yer alacağını belirten Yağcı, albumun her turlu hazırlıklarının buyuk bir titizlikle calışan ekip tarafından yurutulduğunu belirtti.

SACLARINI TEKRARDAN SİYAHA BOYADI
'Allah'ın bana yaşattığı bu mucizeyi ben de sevenlerimle paylaşmak icin gun sayıyorum' diyen Tatlıses, şu anda tum motivasyonunun bu album olduğunu ve dinleyicilerinin beklediğine değecek bir album geldiğinin mujdesini de verdi.
Tatlıses'in saclarını siyaha boyadığı ve gunden gune kendisini toparladığı da gozlerden kacmadı. Bu arada Mucize, Tatlıses'in 43. albumu olacak.

İbrahim Tatlıses, işlerinin başına eşi Ayşegul Yıldız'ı gecirdi.
İbrahim Tatlıses (59), 13 Mart'ta Maslak'ta uğradığı silahlı saldırıda başından vurulmuş, sol tarafı felc olmuştu. 27 Eylul'de ise kendinden 29 yaş kucuk olan 12 yıllık sevgilisi Ayşegul Yıldız ile Maltepe'de tedavi gorduğu klinikte evlenmişti.
İbrahim Tatlıses sahibi olduğu Tatlıses TV, Tatlıses Kebap ve otelinin başına genc eşini gecirdi. Haftanın 4 gunu şirkete giden Ayşegul Tatlıses'e İbo'nun Adalet Durak'tan olan oğlu Ahmet Tatlı yardım ediyor.