Prof. Dr. Murat Oncel eşi Şahnaz Cakıralp ile duelloya donuşen kavgasında ilk adımı attı. İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Prof. Dr. Oncel, “Hakkımda bir eş****** demedikleri kaldı” diyerek yayın yasağı istedi ve eşinden “yuklu” miktarda tazminat talebinde bulundu.
Oyuncu Şahnaz Cakıralp ile goz doktoru olan eşi Prof. Dr. Murat Oncel arasındaki kavgada yeni bir gelişme yaşandı.
Avukatı Rahmi Celik aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Prof. Dr. Oncel, boşanma davası actı. Mahkemeden, davayla ilgili yayın yasağı ve “yuklu” miktarda maddi-manevi tazminat talebinde bulunan Prof. Dr. Oncel şunları soyledi: “Turkiye’ye geldiğime pişman oldum. Utanc duyuyorum, hayatımın en sinirli gununu yaşadım. Profesorluk YOK tarafından verilmez, universiteler profesorluğe yukseltir. Bu nasıl komik bir itham? Ben boyle bir rezillik daha gormedim. Bu insanlar bu belgeleri gorunce utanmayacaklar mı? Bana cakma profesor, hastalarını dolandırıyor diyerek komik duruma duşuyorlar. Benim icin para değil, onur, gurur ve şeref onemli. Camur at izi kalsın duşuncesiyle 10 gundur saldırıya geciyorlar. Ama onurumla, şerefimle oynatmam. Gereken dava neyse hepsini acıyorum. Artık haddini bilmesi gerekiyor. Bana bir tek eş****** demedikleri kaldı. Bu kadın neden boyle davranıyor anlamış değilim. HÂl hakkında kotu bir soz soylemiyorum. Evliliğin iptali lafını da anlamadım, boyle dolambaclı lafları bilmem ama boşanma davasını ben acıyorum.”