Son olarak Kývanç Tatlýtuð ile dijital platformda yayýnlanan 'Yakamoz S-245' adlý bilim kurgu dizisinde 'Defne' karakterini canlandýran Özge Özpirinçci, 2014 yýlýnda 'Tatar Ramazan' dizisinin setinde tanýþarak aþk yaþamaya baþladýðý Burak Yamantürk ile geçtiðimiz eylül ayýnda Marmaris Bozburun'da nikâh masasýna oturmuþtu.20 kiþinin katýldýðý törende nikâh þahitliklerini Tanem Sivar ile Nail Gönenli yapmýþtý. Oyuncu çiftin kýzlarý Mercan, aralýk ayýnda dünyaya gelmiþti.

"KEÞKE KIZIMA 'ÜZÜM' ÝSMÝNÝ KOYSAYDIM"

Yakýn arkadaþlarý Tatlýtuð ve modacý eþi Baþak Dizer’in dünyaya gelen oðullarýna Kurt Efe ismini verdiði hatýrlatýlan oyuncu, "Kurt Efe gayet tatlý, güzel bir isim. Keþke ben de Üzüm koysaydým diye düþünüyorum. Ama Mercan ismi kýzýma çok yakýþtý” ifadelerini kullanmýþtý.

Setlere ne zaman döneceði sorulan Özpirinçci, "Þu anda çalýþmak deðil, önceliðim Mercan. Belli de olmaz. Gelen iyi bir teklif olduðunda Mercan da benimle sete gider gelir” açýklamasýný yapmýþtý.

'Arabanýzý, motorunuzu baðýrtmayýn'ÝÞTE MERCAN BEBEK

Özpirinçci, geçtiðimiz ay eþi ile Yeniköy'de yer alan bir mekandan çýkarken objektiflere takýlmýþtý. Mercan’ý pusetiyle araç koltuðuna sabitlemeye çalýþan ikilinin beþ aylýk bebekleri, ilk kez görüntülenmiþti.

"ÇEKMEYÝN"

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte kýzý Mercan’la birlikte Bodrum’a gelen 36 yaþýndaki oyuncu, bu kez bir AVM'den çýkarken objektiflere takýldý. Basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtlamamayý tercih eden Özpirinçci, "Kucaðýmda bebeðim var" diyerek, görüntü alýnmamasýný istedi.

MAKYAJSIZ ÖZGE

Kucaðýnda bebeðiyle aracýna giderken görüntülenen oyuncuya, bazý hayranlarý anneliðin yakýþtýðýný söyledi. Bebeðini araca bindiren Özge Özpirinçci, uzun süre bebek arabasýný kapatmaya çalýþtý. Makyajsýz hali ile objektiflere takýlan Özpirinçci, geçtiðimiz günlerde sosyal medya hesabýndan da makyajsýz fotoðrafýný paylaþmýþ ve gündem olmuþtu.

Öte yandan ünlü oyuncunun, yaklaþýk altý ayda doðum kilolarýndan tramamen kurtulduðu da dikkatlerden kaçmadý.

'Ýyi ki doðdun hot daddy'