* Şu sıralar neler yapıyorsunuz?
- Arka Sokaklar dizisinin calışmaları yoğun şekildesuruyor. Bu yoğunluk haziran ayına kadar devam edecek. Yeni projelerim arasındabir sinema filmi olabilir, şu an gelen teklifleri değerlendirme aşamasındayım.Ocak ayında da bir televizyon programına başlayabilirim, cunku değişikliğeihtiyacım var.
* Televizyonla tanışmanız nasıl oldu?
- Bir tesaduf sonucu Sinan Cetinle tanıştım, sonrabir reklam filminde oynadım. Reklam filminin yankılarıyla televizyona başladım.Sonrasında program sundum, ardından Tarkanın klibi ve ilk dizim Alacakaranlık geldi. 10 yıl oldu, ben bile nasıl gectiğini anlamadım...
* Uzun zamandır Arka Sokaklar dizisindesiniz. Budizi size neler oğretti?
- Arka Sokaklardaki rolum, şu ana kadaroynadıklarımdan cok farklı. Bir polisi oynuyorum ve oncekilerden daha atik,daha canlı bir karakter. Bu rol benim polislere bakış acımı değiştirdi.Polislere genelde korkularak bakılır ya, tedirginlik yaratırlar. Benim bakışacım o anlamda cok değişti. Polislere karşı korkum kırıldı.
KIVANC KENDİNİ COK GELİŞTİRDİ
* Yolda yururken insanların sizi tanıması nasılhissettiriyor?
- Tanınmanın bir tek basın acısından zorluklarıoluyor. İstediğin gibi hareket edemiyorsun ve etraftaki kişiler de surekli sanabaktığında Acaba bir şey mi yaptım, neden bana bakıyorlar? diye duşunuyorsun.Onun dışında bir zorluğu yok. Benim hayatımda da değişen hicbir şey yok. HÂlsaclarım tepeden toplu, spor ayakkabılarla dışarı cıkıyorum. Unluyum, sokağaduzgun cıkmalıyım diye duşunmuyorum. Dediğim gibi sadece basın konusundarahatsızlık olabiliyor ama onlarla da bunca yıldır birlikteyiz, birbirimizealıştık. Birlikte buyuduk diyebilirim.
* Beğendiğiniz oyuncular var mı?
- Nurgul Yeşilcay ve Beren Saat bence cok başarılı.Kıvanc Tatlıtuğ da cok iyi ve inanılmaz şekilde kendini geliştiriyor.
* İleriye yonelik en buyuk hayaliniz ne?
- Derviş Zaimin filminde oynamayı cok isterim. Onunfilmlerini cok beğeniyorum. Cağan Irmakın filminde oynamayı da cok isterim.
ALIŞVERİŞTEN NEFRET EDİYORUM
* Modayı takip ediyor musunuz?
- Etmiyorum, cunku neyin icinde rahatsam onugiyiyorum. Fakat her yer tekduze ve modanın esiri olduğu icin alışverişecıktığında ister istemez modayı takip etmiş oluyorsun.
* Nerelerden alışveriş yaparsınız?
- Bir alışveriş merkezine gidip, cok kalabalıkolmayan bir dukkana giriyor ve beğendiğim urunleri hic denemeden alıp cıkıyorum.Alışveriş yapmayı hic sevmediğim icin ihtiyaclarımı coğu zaman kardeşimesoyluyorum. O benim yerime istediklerimi alıyor.
* İleride estetik yaptırmayı duşunur musunuz?
- Yaşlandığımda beni cok rahatsız eden, gozume batanbir şey olursa estetik yaptırırım, niye yaptırmayayım? Ama oyunculuğa devamedeceksem cok belli olmayan, mimikleri kaybetmeyeceğim estetikler yaptırmayıtercih ederim. 60 yaşında porselen gibi bir surat istemem.
AŞIKKEN ŞAPŞAL OLABİLİYORUM
* Zeynep Beşerler nasıl bir aşık?
- Tatlı bir aşık oluyorum. Aynı zamanda şapşallık dageliyor. Durduk yere kendimi sırıtırken bulabiliyorum. Ama kendimi cokkaybetmiyorum. Şuursuz olmuyorum. Oyunlardan cok hoşlanmıyorum. Bir adımsonrasını da duşunmuyorum. Bunu yaparsam beni yanlış anlar mı? diyeduşunmuyorum. O anda icimden ne geliyorsa onu yapıyorum.
* Aşık mısınız?
- Hayatımda şu an biri var ve ilişkimiz iyi gidiyor.Keyifli ve mutluyum.
* Bir erkek sizi nasıl etkiler?
- Enerjisi etkiler. Guzel gulmesi benim icin onemli.Zekasına da onem veririm. Kendine guveni olmalı.
* En buyuk korkunuz nedir?
- En buyuk korkum sevdiklerimin başına bir şeygelmesi. Hastalık ve olumden cok korkuyorum. Bir de depremden fobik derecedekorkuyorum diyebilirim. İzmir deprem bolgesi ve orada cok sallanırsınız. Depremkelimesini duyduğum her an panik atak geciriyorum. Kendimden geciyorum, cokkotu oluyorum.
BALIK FOBİM VAR
Balık fobim var. Hic sevmem balıkları. Akvaryumabakmayı sevmiyorum. Balık yemeyi de sevmiyorum. Hoşuma gitmiyor. Balık surulerigecerken hayatta denize girmem.
ELLERİM VE AYAKLARIM KOCAMAN
Vucudunuzda beğenmediğiniz yerleriniz var mı?
- Kocaman ellerim ve kocaman ayaklarım var. Aslındabeğenmediğim yerlerimi saymaya kalksam, bir suru şey sayarım!