pelin karahan hamile mi kavak yelleri nerede cekiliyor kavak yelleri nerde cekiliyor yellerinin cekildiği yerler nerede istanbul
Beğeniyorum ben bu kızı hem kendini hem oyunculuğunu ve sevgilisi ile de cok yakıştırıyorum...

Sizi ‘Kavak Yelleri’yle tanıdık. Nasıl keşfedildiniz? Bu diziye nasıl dahil oldunuz?
İstanbul’a ilk geldiğimde ajansa kayıt oldum, reklam filmleriyle bir ucundan piyasaya girmiş ve galiba biraz da kendi şansımı yaratmış oldum. Tabi ki ‘Kavak Yelleri’ de buyuk bir adım atmamı sağladı.

Oyunculuk eğitimi almış mıydınız?
Hayır almadım. Turizm Otel İşletmeciliği mezunuyum. Ama setteki yonetmenlerim ve oyuncu arkadaşlarım en buyuk hocam ve destekcim oldular; benimle deneyim ve bilgilerini paylaştılar. Tabii bununla kalmaması taraftarıyım, her zaman bu işin eğitimini almak icin fırsat kolluyorum.

Dizinin bir bolumu İstanbul’da, bir bolumu de Urla’da cekiliyor. Urla’yı sevdiniz mi? Calışmalarınızı tatile donuşturebiliyor musunuz?
Urla’yı da Seferihisarı da sevdim tabiî ki… Cok şirin bir kasaba, insanları cok icten ve misafirperver. Calışma tempomuz cok yoğun olduğu icin tatil gibi gormemiz biraz zor oluyor. Sonucta biz burada bir iş icin bulunuyoruz. Ama tabiî ki kalan zamanlarımda kendimi dinlendirecek ve eğlendirecek şeyler buluyorum.

Bize biraz ekipten bahsedebilir misiniz? Cekimler nasıl geciyor?
Ekibimiz tek kelimeyle şahane. Cok uzun saatler birlikte calıştığımız icin anlaşıp eğlenebiliyor olmak cok onemli. Set dışında da birlikte bir şeyler paylaşıp, zaman gecirebiliyoruz, bu da her zaman işin samimiyetine yansıyor…

Ekip demişken, sevgiliniz Efe rolundeki Dağhan Kulegec, bu sezon dizide olmayacak. Bu konuda bir şeyler soyler misiniz? Sizce diziyi nasıl etkiler?
Bu tamamen kendi tercihi, onun mutlu olmasını isterim. Diziye olan katkısı tartışılmaz ama olumsuz etkileyeceğini de duşunmuyorum. Sonucta senaryosu, diğer oyuncuları ve yeni karakterleriyle aynı sıcaklıkta ve samimiyette bir dizi yapmaya devam ediyoruz.

Dizide aşk acısı ceken bir genci canlandırıyorsunuz. Gercek hayatta da boyle aşk acısı cektiğiniz oldu mu? Bunun ustesinden nasıl geldiniz? Aşk acısı cekenlere ne onerirsiniz?
Ben boyle bir şey yaşamadım, o yuzden kimseye de tavsiye de bulunmak istemem…
Bu arada sizi Komili şampuanlarının yeni yuzu olarak reklamlarda izliyoruz. Akdenizli kadınların guzellik sırrından bahsediliyor. Sizin guzellik sırlarınız neler?
Komili ile guzel bir calışma başlattık. İyi ve kendime yakın bulduğum bir proje bu. Komili şampuanın icinde yuzde 100 doğal zeytinyağı olduğunu duyunca hemen bu projenin icinde olmak istedim. Cunku ben de zeytinyağının mucizesine inananlardanım. Hatta eskiden beri annem evde bana zeytinyağı ile birtakım karışımlar yapar. Ben de saclarıma uygulardım. Ozellikle yorgun zamanlarımda cok iyi geldiğini soyleyebilirim. Cekimlerde surekli sacımıza fon cekiliyor. Bu nedenle, Komili’nin kuru ve yıpranmış saclar icin olan ceşidini tercih ediyorum.

Dizi cekimiyle reklam cekimi arasında nasıl farklılıklar var?
Esasında ikisi de cok titiz bir calışma gerektiriyor. Uzun saatler boyunca enerjinizden hicbir şey kaybetmemeniz gerek. Ama ben işimi cok severek ve keyifle yapıyorum. ?ampuan reklam cekimi ise diğer reklam cekimlerine benzemiyor, ayrı bir profesyonellik istiyor. Komili reklamını dunyadaki sayılı yonetmenlerden David Johnson ile cekmek benim icin onemli bir tecrube oldu. Tum ekip cok profesyoneldi.

‘Aslı’ olarak da sizinle guzellik konusunu konuşalım. Aslı masum, saf bir kız. Bir de guzel ama ‘hin’ olanlar var. Siz gercek hayatta nasılsınız?
Aslında hin kelimesi pek hoş değil. Yani guzel ama hin lafına pek katılmıyorum. Bence insanların ic guzelliği dışına vurur. Bu sevimlilik, masumiyet ya da guzellik olabilir. Kendimi tarif etmemse pek doğru olmaz. Beni tanıyanlara sormak gerek.

Sizce erkeklerin ilgisini asilik mi, masumluk mu daha cok cekiyor?
Bana ‘masum’ cevabı daha yakın geliyor. Ama tabi erkeklere sormak lazım…İ
İbrahim Kendirci’yle olan ilişkiniz sette başladı. Bu duruma magazin dunyasında son yıllarda cok rastlanıyor. Rol arkadaşı, hayat arkadaşı oluyor. Bazıları da cabuk yıpranıyor.

Sizin yıpranma riskine karşı onleminiz nedir?
Birbirimize olan saygımızı ve sınırlarımızı aşmıyoruz. Bu da bu piyasada ilişkinizi yıpratmamanız adına onemli bir nokta.

Bazı oyuncu ciftler rolu etkilememek adına aynı projede yer almayı istemiyorlar. Sizin aşkınız işinizi etkiliyor mu?
Kesinlikle boyle bir şey soz konusu değil. Onemli olan sıkıntılarınızı işe yansıtmamayı bilmek ve profosyonel davranmak.