Allah mutluluklarını bozmasın...Yemek yapmayı bilmeyen tum bekarlarada Cem Ozer gibi bir koca nasip etsin Allah

Nurgul Yeşilcay, evde eşi Cem Ozer'in yemekleri yaptğını, kendisinin de sofra kurduğunu anlattı.
Nurgul Yeşilcay, Berna Lacin'in atv'deki 'Mutluluğa Acılan Sofralar' programında "Yemekleri Cem yapıyor ama artık bunu soylememden sıkıldı. Başka ozelliklerini de soylememi istiyor" diye konuştu.
Eşi yemekleri hazırlarken kendisinin de sofrayı kurmak, kaldırmak ve yemekleri yemek gibi katkılarda bulunduğunu esprili bir dille anlatan Nurgul Yeşilcay, ailecek aynı sofrada cok fazla biraraya gelemediklerini ifade etti.
"Hep beraber olduğumuz zaman hep beraber kahvaltı yapmaya, hep beraber oğlen ve akşam yemeği yemeye dikkat ediyoruz ama onun dışında acıkan yiyor. Oyle bir İngiliz metrosu durumumuz yok yani" şeklinde konuşan Yeşilcay, meslekleri nedeniyle boyle bir duzen tutturamadıklarını soyledi.
BAYRAMLARDA BİRARADA OLMAYA DİKKAT EDİYORUM
Unlu oyuncu, bazı onemli gunleri ise beraber gecirmek konusunda dikkatli davranmaya calıştığını belirterek "Bayramları beraber gecirmek, cocuğa bayramlık almak, o bayramlığı gece yatağına koymak, o yeni ayakkabılarını giymek, bayramda ailecek birlikte olmak gibi şeylere cok dikkat ediyorum" şeklinde konuştu.
Nurgul Yeşilcay, yabancıların Noel'de birarada olmak ve birlikte buyuk masalarda yemekler yemek gibi alışkanlıklarını cok kıskandığını soyledi.
Modern olmak uğruna bazı geleneklerin kaybedildiğine vurgu yapan Nurgul Yeşilcay, "'Aah eski gunler' falan da demiyorum. Oyle bir şey değil ama bayramda beraber olunması gerekiyorsa, hep beraber olunacak, yeni elbise giyilmesi gerekiyorsa yeni elbise giyinecek" dedi.
ELBİSE ALIP BAYRAMA KADAR GİYDİRMİYORMUŞ!
Oğlu Osman Nejat'ı da bu anlamda 'kanırttığını' soyleyen Yeşilcay, bir ay onceden bayramlık elbisesini aldığını ve giydirtmediğini, bu şekilde bayramda yeni giysi heyecanını yaşatmaya calıştığını anlattı.
Bu arada oğlunun pek yeni giysi meraklısı da olmadığını soyleyen Yeşilcay, "O biraz eşofman manyağı. Bana cekmiş galiba. Rahatcı. devamlı eşofman giymek istiyor" diye konuştu.