İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na gelerek şikÂyet dilekcesi veren Pamuk, son aylarda kimliği belirsiz kişiler tarafından mesajla ve sosyal paylaşımağı olan Twitter’dan rahatsız edildiğini belirtti.
Melisa Aslı Pamuk, Twitter’da yazdığı mesajda, “Bu salak salak konuşmaları bırakın artık. Siz kimsiniz be! Bundan sonra sizi savcılığa havale ediyorum” derken, arkadaşlarına hitaben de konuyla ilgili “Benim hakkımda sacma sapan konuşmalar yapıp tehditler savuruyorlar, ayrıca telefonumdan da rahatsız ediyorlar. Artık bundan sonra kendileri bilir. ŞikÂyetci oldum, savcı durumu cozer” diye yazmış.
20 yaşındaki Melisa Aslı Pamuk, 2009 yılında da Best Model of Turkey’e katılmış ve Best Promising (Umut- Gelecek Vaat Eden Model) secilmişti. Amsterdam Universitesi’nde psikoloji eğitimi alan Pamuk, Miss Turkey 2011’e başvurduktan sonra yaklaşık 2 ay gibi bir surede 9 kilo vermişti.
Gectiğimiz ağustos ayında İbrahimTatlıses’in oğlu İdo ile birlikte Bebek’te objektiflere yakalanan Melisa Aslı Pamuk, sadece arkadaş olduklarını soylemişti.