sibel can gulben ergen sibel can haberleri gulben ergen haberleri gulben ergen sibel can 2011 barıştılar mı ile ilgili bilgiler burada melekler. Unluler dunyasında kusen kusene melekler. Hangi birini saysak ? Hande Yener Demet Akalın mı yoksa Alişan Cağla Şikel kusluğu mu ? Gulben Ergen Sibel Can da bunlardan biri. Gectiğimiz gunlerde ''bir numara '' muhabbeti yuzunden iki yıldız birbirine kustu. Ancak Gulben Ergen geri adım attı ama Sibel Can kabul etmedi. Gulben Ergen Sibel Can haberleri nasıl mı buyrun oğrenelim...

Ergen, Kurban Bayramı’nda Kıbrıs’a aynı ucakla yolculuk eden Sibel Can’ı işaret ederek “Birinci sıradaydım, arkadakileri gormedim” diyerek polemik başlatmıştı. Can, daha sonra “Şakaydı” diyerek geri adım atan Gulben Ergen’e "samimiyetine guvenmiyorum" yanıtını verdi

Gunay’da onceki akşam sahne alan Sibel Can şovundan once soruları yanıtladı. Can, Gulben Ergen’in başlattığı ucak polemiğini hatırlatan gazetecilere, “Onun samimiyetine guvenmiyorum. Ben şaka olarak gormedim. Uc cocuk annesi olan kişiye yakıştıramadığım bir usluptu. Farklı bir şey soylememin anlamı yok. Ben şaka olduğunu duşunmuyorum” dedi.
ucankuş