sema şimşek sema şimşek haberleri burak hakkı burak hakkı haberleri sema şimşek burak hakkı sema şimşek burak hakkı boşanıyor 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler. Unluler dunyasının nazar boncuklarından biri saydığımız ve sessiz sakin evlilikleriyle takdir toplayan Sema Şimşek Burak Hakkı cifti de ayrılıyorlar melekler Daha once de boşanma haberleri cıkan , 10 yıl suren evliliklerinden bir de Ruzgar isimli oğulları bulunan Sema Şimşek Burak Hakkı boşanıyor. Neden unlulerin evlilikleri bir yerde kopuyor dersiniz ? Bana kalırsa filmlerde ki rolleri olabilir, rol icabı yakınlaşma sahneleri yani. Sebep ne olursa olsun boşanmalar uzucu melekler, cok uzucu. Sema Hakkı Burak Hakkı haberleri ayrıntıları ise şoyle;

Unluler dunyasının imrenilerek bakılan ciftlerinden manken Sema Şimşek ile oyuncu Burak Hakkı’nın da evliliği boşanma kararıyla sonuclandı.

Bu evlilikten Ruzgar isimli bir erkek cocuk sahibi olan ciftten Sema Şimşek 10 yıllık evliliğini bitirmek icin duğmeye bastı.

Avukatına boşanma davası acması icin talimat veren Şimşek bu kararını eşi Burak Hakkı’ya ise ‘Boşanma davası actım, haberin olsun” diyerek telefonla bildirdi. Bunun uzerine Burak Hakkı da davayla ilgili olarak avukatını bilgilendirdi.

Evliliğini ‘Şiddetli gecimsizlik’ gerekcesiyle bitiren manken, oyuncu Sema Şimşek’in 4 yaşındaki oğlu Ruzgar’ın velayetini ve onun icin nafaka talebinde bulunduğu oğrenildi. Burak Hakkı ise boşanma davasıyla ilgili şunları soyledi: “Benim acmış olduğum bir dava yok. Ama Sema boyle bir dava actı mı inanın bilmiyorum.” Uzun zamandır evlilikleri uzerinde kara bulutlar dolaşan cift ayrılık soylentilerini her seferinde yalanlıyordu. İlk olarak gecen Temmuz’da boşanacakları haberleri cıkan cift “Boyle bir şey yok, boşanmıyoruz. Hatta haftaya ailece tatile cıkıyoruz” demişti.ucankuş