Entelkoy Efekoy’e Karşı filmi Entelkoy Efekoy’e Karşı hikayesi Entelkoy Efekoy’e Karşı konusu Entelkoy Efekoy’e Karşı oyuncu kadrosu Entelkoy Efekoy’e Karşı şahin ırmak haberleri burada arkadaşlar. Bkm Mutfak oyuncularından ve bizlerin Cok Guzel Hareketler Bunlar'dan tanıdığımız başarılı oyuncu Şahin Irmak Entelkoy Efekoy’e Karşı filmi ile karşımıza cıkıyor Melek'lerim. Entelkoy Efekoy’e Karşı film konusu henuz nedir bilmiyorum ama bildiğim şey Entelkoy Efekoy’e Karşı oyuncu kadrosu icersinde Şahin Irmak var ise kesinlikle izlenmeye değer diyorum. Merak edenler icin Entelkoy Efekoy’e Karşı Şahin Irmak haberinin detaylarını aktarıyorum Melek'ler.

Yuksel Aksu’nun “Entelkoy Efekoy’e Karşı” filminin başrolunde şahin Irmak’ı izliyoruz. Filmde koy muhtarı Ali’yi canlandıran ve rolune hazırlanmak icin iki ay koylulerle birlikte yaşayan Irmak, bu tecrubenin kendisine yeni ufuklar actığı goruşunde.

Yuksel Aksu sana ilk teklif yaptığında neredeydin, hatırlıyor musun?
- Evde uyuyordum. Yuksel once ozellikle okutmadı filmin senaryosunu. Konuyu anlatıp merak etmemi sağladı. Senaryoyu okuyunca bu sefer ben ısrarcı olmaya başladım.

Başrol icin aslında Cem Yılmaz duşunuluyormuş. Once ona teklif edilen bir rolun sonradan sana gelmesi gerginlik yarattı mı?
- Acıkcası evet. Cem Yılmaz’a teklif edilmiş bir rolun altından kalkmak biraz endişe vericiydi. Acaba o oynasaydı nasıl olurdu diye duşunmedim değil. Ama Yuksel Aksu filme ve karaktere cok hakim olduğu icin icim rahatladı acıkcası.

ŞAHİN IRMAK PATLAYACAK!

Yuksel Aksu, “Bu filmle şahin Irmak patlayacak, cok iyi bir yere gelecek” dedi. Ben de filmi izlemiş biri olarak katılıyorum ona. Nasıl girdin o rolun icine? şahin Irmak bir muhtar, hem de Egeli, Ege şivesiyle konuşuyor... Ustelik karşısında bircok amator oyuncu var...
- Filmin konseptinden bahsedilirken endişe duymadığımı soyleyemem. Her oyuncu karşısında paslaşabileceği iyi rol arkadaşları ister sonucta... O endişe verici bir durumdu... Bir de sorumluluğu fazla bir roldu muhtar Ali... Acaba nasıl olacak, paslaşabilecek miyiz, oyun verebilecekler mi ya da oyunumu bozacaklar mı diye ilk başlarda endişe ettim. Ama ilk sahneyi cektikten sonra baktım ki bana cok farklı bir ufuk acacaklar... Hakikaten de oyle oldu. Cok suprizleri oldu oynarken bana, bunlar cekimi cok keyifli bir hale getirdi.

Peki ya hazırlık sureci?
- Şunun senaryosunu birkac kez okuyayım da oraya gidip filmi cekelim diyebileceğim bir iş değildi. Biraz fazla mesai harcamak gerekiyordu. Beş ay kadar burada bir on hazırlığı yapıldı. Ben de koyde iki ay kaldım.

Nasıl gecti o iki ay, neler yaptın koyde?
- Muhtarla tanıştım, koylulerle vakit gecirdim. Ne yiyip ne icerler, birbirlerine nasıl şaka yaparlar, nasıl kızarlar, traktoru nasıl kullanırlar, inceledim. Onemli bir gozlemdi benim icin ve sanırım o surec gayet verimli gecti.

MEVLUT SAHNESİNDE COK EĞLENDİM

Şahin Irmak, gercek hayatında Entelkoylu mu yoksa Efekoylu mu?
- Aslında tam olarak ikisi de değil. Ama ikisinden de birazcık... ışte Turk olduğu icin Muhtar Ali’yim... Ama diğer yanda enteller kadar olmasa da aktivist yanı olan biri denilebilir benim icin.

En cok eğlendiğiniz sahne hangisiydi?
- Mevlut sahnesinde cok eğlendim. Bir de konser sahnesinde. Mevlut sahnesi matematiği cok iyi kurulmuş, mizahı da yerli yerinde bir sahneydi. Bulutsuzluk Ozlemi de cocukluğumdan beri hep takip ettiğim bir gruptu. Nejat abiyle (Yavaşoğulları) oynamak benim icin bambaşka bir deneyim oldu. Nevi şahsına munhasır, dunya taltısı bir adam Nejat abi, onun filme katkısı gercekten şahane oldu.

ARTIK MASAMA HIYAR GONDERMEYİN

Peki Hıyarlı Baba, Muhtar Ali ile karşılaşsa ne olurdu sence?
- Bazı benzer ozellikler barındırsalar da birbirinden ayrılar. Hıyarlı Baba her şeyi acıkca soyleyen bir adam, Muhtar Ali oyle değil. Cunku onun sorumlulukları var. Herhalde Hıyarlı Baba sacma bir yere goturebilirdi ikisinin ilişkisini.

HÂl yolda Hıyarlı Baba ile ilgili espriler yapılıyor mu sana?
- Geliyor. Yeri gelmişken buradan soyleyeyim; gittiğim restoranlarda masama hıyar gonderilmesinden de gına geldi. Yani yemek soyluyorum, bir şekilde salatalık gonderiyorlar “yan masa gonderdi” diye.

OTOBUSE BİNEMEDİĞİM İCİN UZULUYORUM

Şohret ne getirdi hayatına gercekten? Artıları, eksileri neler oldu?
- Cok insan tanıdım tanımaya devam ediyorum, cok iyi dostlarım oldu, bircok şey oğrendim. Fakat ote yandan ozgurluğumu yitirdim diye duşunuyorum.

Ne yapamıyorsun mesela?
- Otobuse binemiyorum. Ben otobusle seyahat yapmayı cok seven biriyim. Mesela otobuste kulaklığımı takıp muzik dinleyemiyorum, kitap okumak icin cok fırsat verilmiyor. Ya da ne bileyim uyumam icin cok fırsat verilmiyor. Bir yere gittiğimde cok ozgur hissedemiyorum kendimi. Surekli lafıma, hareketlerime dikkat etmem gerekiyor hissi oluşuyor.

Gozetleniyormuşsun gibi oluyor yani?
- Evet.

DONDURMAM GAYMAK GECELERİ YAPARDIK

Yuksel Aksu’nun onceki filmi “Dondurmam Gaymak”ı izlemiş miydin?
- ızledim... Cokca izledim hem de... Bu proje gundeme gelmeden once de izleyip cok gulduğum bir filmdi o. Herhalde yedi sekiz kez izlemişimdir. “Dondurmam Gaymak” geceleri yapardık arkadaşlarla hatta... Acardık filmi, durdurup durdurup guler, izlerdik.