nihat doğan askerliğini nerede yaptı nihat doğan askerlik fotoları nihat doğan askerlik fotoğrafları haberleri ve dahası burada arkadaşlar. Dun sizlere, Nihat Doğan Saba Tumer programına konuk oldu diye bilgiler aktarmıştık. Bu gun ise Facebook sayfasında Nihat Doğan'a karşı orgutlenen grubun iddialarını ve Nihat Doğan'ın bu iddialara verdiği cevabı sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler. soylenenlere bakılırsa Nihat Doğan askerliğini Gazinoda yapmış. Lakin Nihat Doğan askerlik fotoları ile bu iddialara cevap verdi ve dedi ki, Nihat Doğan askerliğini Tunceli Dağlarında yaptı. Şimdi Nihat Doğan askerliğini nerede yaptı diyenler icin, o haberi sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler.

Nihat Doğan’ın katıldığı televizyon programlarında askerliğini Tunceli dağlarında yaptığını ve komutanının şehit duştuğunu soylemesinin ardından, facebook'ta orgutlenen bir grup, sanatcının Artvin Borcka'da bulunan piyade birliğindeki gazinoda askerliğini yaptığını iddia etmişti.

GONULLU OLARAK CATIŞMA BOLGESİNE GİTTİM

Bu haberlerin ardından hurriyet.com.tr'ye konuşan Nihat Doğan " Evet bu arkadaşların soyledikleri doğru. Ben o donem Artvin’in Borcka İlcesi’ndeki 3’uncu Hafif Piyade Hudut Tabur Komutanlığı’nda askerliğimi yaptım. Orada iki ay kaldım. Sonra sıcak catışmaların yaşandığı bolgeye gonullu olarak gittim. Benim birliğim Bayburt'taydı. Ama biz 8-9 ay Tunceli dağlarındaydık. Bu arkadaşlar neden boyle bir şey yaptı anlamadım . Boyle komik bir şey mi olur. Bana 'guzel omlet yapıyordu' demişler. Baksınlar bakalım şimdi. Bu fotoğraf hic gazinoda cekilmişe benziyor mu " dedi.