hadise hadise haberleri oses hadise hadise vergi kacırıyor mu hadise acıklama 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler. En son gozyaşları sebebiyle haber yaptığımız Hadise , bu aralar cok uzgun melekler. Halen Oses Turkiye programında juri uyeliği yapan Hadise 'nin , 2009 yılında Belcika'da bir dergiye verdiği roportajda sarfettiği sozler nedeniyle canı cok sıkkın. Bu olayın acığa cıkmasıyla Hadise acıklama yaptı ve basına dağıttı. Hadise haberleri detayları ise şoyle melekler..

'Etiket magazin ' programında yayınlanan habere gore Hadise bu roportajda " Ben Turk değilim, Belcikalıyım. Turkiye’de para kazandıktan sonra Belcika’ya doneceğim ve cocuğumu burada doğurmak istiyorum. Belcika'da gelecek duşunduğum icin de vergimi burada oduyorum" diyor. Bu iddiaların ardından Hadise bir acıklama yaptı.

İşte Hadise'nin o acıklaması:
Oncelikle şunu soylemek isterim ki uzun suredir bazı şahıslar tarafından devam eden karalama kampanyası inatla surduruluyor. Meyve veran ağac taşlanır. Bu şu anki durumumu en iyi acıklayan cumledir. Tek uzuntum sevenlerimin cok uzulduklerini bilmek.
Bu Eurovision'dan sonra 2009 yılının Haziran ayında yaptığım bir roportaj. Malum televizyon programındaki haberde gecen cumleler asla bana ait değil. Belcika'da sosyal, sağlık ve eğitim sisteminin ne kadar duzgun bir şekilde calıştığını ve bunun da burada yaşayan insanlar icin bir şans olduğunu anlatmaya calışıyorum orada. Bu sadece Belcika icin değil bircok Avrupa ulkesi icin gecerli bir durum. Bu da zaten herkes tarafından bilinen bir gercek. Ben zaten Turkiye'de verdiğim her roportajımda da Turkiye'deki eğitim sisteminde okumanın zorluklarını ve eğitim sistemimizin değişmesi gerektiğini dile getiriyorum. Kotu niyet o kadar ortadaki roportajda anneme İstanbul'dan bir ev almak istediğimi soyluyorum, neden bunu cevirmiyorlar? Artık bu tip aslı olmayan şeylerle uğraşmaktan yoruldum.
Şu an yaşamımda her şey hayal ettiğimden cok daha guzel gidiyor ve cok mutluyum. Bundan rahatsız olanlar ellerinden geleni yapıyorlar ama onları ilahi adaletle başbaşa bırakmaktan başka yapacak bir şeyim yok. Ben bir Turk kızıyım, bu kotu niyetli şahıslar her ne kadar bunun aksini iddia etseler de, ben bu cumleyi kurmaktan yorulmayacağım: Ben bir Turk kızıyım.
Sevgiler...
Hadise
kelebek