kıvanc tatlıtuğ neşe sapmaz ilişkisi fotoları haberleri ve dahası burada arkadaşlar. Oyunculuğu ve yakışıklılığıyla gonulleri fetheden Kıvanc Tatlıtuğ ve Neşe Sapmaz isimli guzel sunucu 2009 yılında birlikte goruntulenmişti. Bunun ardından Neşe Sapmaz Ucuş Keyfi adlı programdaki gorevinden kovulmuştu. Gun geldi devran dondu Kıvanc Tatlıtuğ Neşe Sapmaz yeniden anıldı. Şimdilerde eski aşkı Arza Akın ile barışan Kıvanc Tatlıtuğ'un haberini gelin inceliyelim Melek'lerim.

Kıvanc Tatlıtuğ’la goruntulenince “Ucuş Keyfi”nden kovulan sunucu Neşe Sapmaz, “Olaydan sonra Kıvanc’la diyaloğu kestik” dedi.

Kıvanc “Reklam yapıyor” dedi

Sunucu Neşe Sapmaz’ın ismi 2009 yılında Kıvanc Tatlıtuğ’la birlikte manşetlere taşındı. Tatlıtuğ, akşam yemeğine cıktığı Sapmaz’ı evine bırakırken paparazzilere yakalanınca olanlar oldu. Genc sunucunun “Ucuş Keyfi” programındaki gorevine son verildi. Tatlıtuğ da cıkan aşk haberleri yuzunden Sapmaz’ı reklam yapmakla sucladı: “ O kız beni programına cıkarmak istiyordu. Aramızda kesinlikle ilişki yok. Uzerimden reklam yapmaktan vazgecsin.”

Onumuzdeki maclara bakıyoruz

Şimdilerde Kanal 24’un spor bultenlerini sunan Neşe Sapmaz, o gecenin ardından Kıvanc Tatlıtuğ’la goruşmediklerini soyledi: “Olaydan sonra diyaloğu tamamen kestik. Ben ileride guzel bir evliliğim olsun istiyorum. Pişmanlık duyacağım şeyler yaşamak istemiyorum. Yine de o gece onunla dışarı cıktığım icin pişman değilim. Kıvanc cok eskide kaldı, şimdi onumuzdeki maclara bakıyoruz.”

Davayı kazandım

“Ucuş Keyfi”nden kovulunca yapımcılara dava acan Neşe Sapmaz, “Suclu gosterilip işten cıkarıldım, kıdem tazminatım ve ihbar tazminatım da verilmedi. Bunlar icin dava actım ve kazandım” dedi.

Kuzey’in gonlunde Yangın Var!

Kanal D’nin sevilen dizisi “Kuzey Guney”in yarın akşamki bolumunde Kuzey, “Yangın Var” filmini izlemeye gidiyor. Kuzey’in sinema keyfine Ali, Cemre ve Zeynep de ortak oluyor.

Kıvanc gecmişte kaldı, şimdi onumuzdeki maclara bakıyoruz

Kanal 24’un spor bultenleri bir suredir Neşe Sapmaz’a emanet. “Spor Bahane” adlı programı da sunan Sapmaz, “İcimde yatan dev aslında spormuş” diyor. Guzel sunucuyla spor aşkını ve onceki işinden kovulmasına yol acan Kıvanc Tatlıtuğ buluşmasını konuştuk.

Spor dunyasına nasıl adım attınız?
- Sporla hep ilgileniyordum zaten; spor salonuna gidiyordum, spor yapıyordum... Futbolu da takip ediyordum ve maclara gitmeyi cok seviyordum. Bir de yakınımdakiler sporla ilgilenen kişilerdi. Sunuculuk yaptığım donemden beri de hep spor spikerliği teklifi geliyordu.

Neden bu zamana kadar teklifleri değerlendirmediniz peki?
- Hep erteledim. Başka planlar yaptım.

Ne gibi planlar?
- Ben gazetecilik bolumu mezunuyum. İşe haber merkezinde başladım, sonra haber yapmak istemediğime karar verdim ve uc yıl kadar ucuş programı sundum. Sonra da magazin programı yaptım. Bu arada sporla ilgili teklifler gelmeye devam etti. Ben de akışına bırakayım dedim ve spor spikerliğine başladım. Cok da sevdim. Yıllardır icimde yatan dev spormuş diyorum şimdi...

BENİ SPORA HINCAL ULUC YONLENDİRDİ

Spor bulteni sunmak belki bir spiker icin zorlayıcı olmayabilir ama bir spor programında yer almak icin bilgi birikimi gerekir. Bu durum sizi korkutmadı mı?
- Hic korkmadım, cekinmedim. Cunku ben cocukluğumdan beri cok kitap okur, cok araştırırım. Televizyoncu olmak istememe rağmen universitede gazetecilik bolumunu secme nedenim de araştırmayı ve yeni şeyler oğrenmeyi sevmemdi. Bu alanda da ne gerekirse oğrenirim, yoluma oyle devam ederim dedim. Nitekim oyle de yapıyorum. Bildiğim kadarını konuşuyorum. Ayrıca bir tek ekranda değil, sahada da calışıyorum, ozel roportajlar yapıyorum. En son Hıncal Uluc’la roportaj yaptım mesela. O da cok sevdiğim bir yakınım benim. Hatta sporu secmemde en onemli sebeplerden biri de odur. Yıllar once ilk o soylemişti, beni bazı kanallara yonlendirmiş, “Neşe, git konuş, spor spikeri ol” demişti. Soylediği yola şimdi cıktım. Zaten hep oyle olur, Hıncal Uluc’un soylediklerini başta dinlemezsem, sonrasında hep haklı cıkar. Bu arada programa “Spor Bahane” ismini de o koydu.

Habercilikten neden vazgectiniz?
- Habercilik, cocukluk hayalimdi. Habere Kanal D Haber Merkezi’nde, Mehmet Ali Birand’ın ekibinde başlamıştım. Ama cok yoğun geldi, ekrana cıkma konusunda da cok onum acılmadı. Sonrasında “Ucuş Keyfi”nden teklif geldi. Hem dunyayı dolaşacaktım hem de ekranda olacaktım, daha cazip geldi.

“GUZEL OLDUĞU İCİN ORADA” DİYORLAR

“Spor Bahane” icin nasıl bir hazırlık sureciniz oluyor?
- Programın a’dan z’ye her şeyiyle ilgileniyorum. Dersime cok iyi calışıyorum. Gelen konuklarla ilgili her şeyi araştırıyorum. Sadece internette arama yapmıyorum, o kişinin cevresindeki insanlara ulaşıp anekdotlar hazırlıyoruz. Spor bulteni de programa hazırlık gibi oluyor, cunku gune spordaki gelişmeleri okuyarak başlıyorum.

Bu alandaki kadınlara karşı “Ne anlar ki spordan” gibi onyargılar var. Erkek egemen bir dunyada olmak zor mu?
- İlk etapta sadece guzel olduğunuz icin orada olduğunuz duşunuluyor. Ama eğer konuya hakimseniz, takdir toplamak daha guzel oluyor.

Ne kadar suredir bu alandasınız?
- Spor bultenlerini birkac aydır sunuyorum. “Spor Bahane”yi de yaklaşık sekiz aydır.

DERBİDE 3-2’YE BİLE RAZIYDIM

Spor denince nedense akla ilk futbol geliyor. Siz programınızda farklı konulardan da bahsediyor musunuz?
- Programa sanat, medya ve tum spor camiasından isimler konuk oluyor. Spor hakikaten bahane oluyor, cok keyifli sohbetler gercekleştiriyoruz.

Spor spikerliğiniz ve sunuculuğunuz hakkında nasıl yorumlar alıyorsunuz?
- Cok beğeniliyor. Spora cok yakıştırıldım ben. Tabii ki yine de cok yolum var. Her gun kendimi izleyip uzerine ne katabilirim diye bakıyorum ben.

Hic futbol oynamayı denediniz mi?
- En fazla ayağıma gelen topa vurmuşumdur.

Hangi takımlısınız bu arada?
- Fenerbahceliyim.

Derbi sizi hayli uzdu o zaman...
- Uzuldum gercekten. Fenerbahce’den galibiyet beklemiyordum ama o kadar kotu de beklemiyordum sonucu. 3-2 olsa bile razıydım.

O OLAYDAN SONRA KIVANC’LA DİYALOĞU TAMAMEN KESTİK

“Ucuş Keyfi”nden Kıvanc Tatlıtuğ ile gorulduğunuz ve magazin basınına haber olduğunuz icin cıkarılmıştınız...
- Evet, dava da actım ve kazandım. “Ucuş Keyfi”, uc yıla yakın zamanımı verdiğim bir programdı. Ben işten cıkarıldığımı gazeteden oğrendim, beni rahatsız eden de buydu. Suclu gosterilip işten cıkarıldım, kıdem tazminatım ve ihbar tazminatım da verilmedi. Bunlar icin dava actım, cunku suclu değildim. Zaten davayı da kazandım.

Yazıldığı gibi Kıvanc Bey’le aşk yaşamış mıydınız?
- Yok, hayır. Zaten o olaylardan sonra da hic goruşmedim. Ben ileride yuva kurmak istiyorum, guzel bir evliliğim olsun istiyorum. Pişmanlık duyacağım şeyler yaşamak istemiyorum. Bu sebeple de ozel hayatıma dikkat ediyorum. Yaptığım iş dolayısıyla unlu arkadaşım cok.

O akşam Kıvanc Bey’le dışarı cıktığınız icin pişman mısınız?
- Hayır, ben hayatımda hicbir şeyden pişman olmadım. O olmazdı, başka biri olurdu.

Bu olaylardan sonra Kıvanc Bey sizi aradı mı?
- Yok, diyaloğu kestik tamamen. Zaten cok fazla tanıdığım biri de değildi. Cok eskide kaldı, onumuzdeki maclara
bakıyoruz.

YAŞLANDIĞIMDA DA EKRANDA SPOR KONUŞMAK İSTİYORUM

Ceşitli programlar sundunuz, hangisini daha cok sevdiniz?
- Kesinlikle spor programını. Hayat benim icin başka planlar hazırlamazsa, bu yolda devam edeceğim. Sporda anchorwoman olmak istiyorum. Cok populer erkek yorumcular var ya, onlar gibi olmak istiyorum. Yaşlandığımda, cocuklarım ve torunlarım olduğunda da ekrana cıkıp spor konuşmak istiyorum.

UNLU YAPIMCILARDAN BAŞROL TEKLİFİ ALDIM

Modellik gecmişiniz var mı?
- Hayır, yok ama bir-iki kez kozmetik firmalarının afişlerinde cıktım. Profesyonel anlamda bir modellik kariyerim yok.

Oyunculuk var mı aklınızda?
- Universitede okurken cok unlu yapımcılardan başrol teklifleri almıştım. Ama şu an duşunmuyorum. Oyunculuk icimde olan, sevdiğim bir şey.