BRAD PITT'E MESAJ GÖNDERDİ
Brad Pitt ile dört buçuk yıl evli kaldıktan sonra 2005 yılında boşanan Aniston konuşma arasında gülerek, "Eh, boşandım ve terapiye gittim. Sonra 'Ayrılık' adında bir film yaptım" dedi. Pitt'in Aniston'ı Angelina Jolie ile aldattığı iddia edildikten sonra evliliklerinin çirkin bir şekilde sona erdiği söylentileri uzun süre ortada dolaşmıştı. AncakPitt ve Aniston'a çok yakın kaynaklar ikilinin hâlâ arkadaş olduğunu, dostane ve samimi bir ilişki içerisinde bulunduklarını iddia ediyor. Nitekim 'Howard Stern Show'a katılan Aniston da "Brad ve ben arkadaşız"demişti.
Alıntı Metni

98 MİLYON LİRALIK HEDİYE
Öyle ki Brad Pitt eski eşi Aniston'a 2019 yılında harika bir doğum günü hediyesi bile aldı.Buhediye Pitt'e 98 milyon liraya mâl oldu.Boşanma sonrası Beverly Hills'de yaşadıkları ev satışa çıktığında Jennifer Aniston'a yakın kaynaklar, "Hayallerindeki evi kaybetmenin boşanmalarının acısını daha da kötüleştirdiğini ve evi satın almamanın en büyük pişmanlıklarından biri olduğunu" söylemişti. İddialara göreBrad, evi geri almak için kesenin ağzı açmış ve eski karısına o evi hediye etmiş olabilirdi!
Amber Heard-Johnny Depp davasında sona yaklaşılıyor!'20 YIL ÖNCE KİMSE DÜŞÜNMEDİ'
'Ellen DeGeneres Show'un diğer final programı konukları ise Billie Ellish ve Pink oldu. DeGeneres, 14 yıllık eşi Portia de Rossi'nin de aralarında bulunduğu kalabalık tarafından ayakta alkışlanarak sahneye çıktı ve duygulandıran veda konuşmasında şunları söyledi:
Alıntı MetniSonrasında DeGeneres ve yardımcı yapımcı Stephen tWitch Boss, Emotions'ın 'Best of My Love' şarkısıyla dans ederek programı bitirdi.
'Camdaki Kız'da Nalan, Hayri'nin gidişiyle yıkıldı!ABD'li turistin Yunanistan tatili kâbusa döndü