İki guclu ses aynı anda sahneye cıkmasına rağmen; Tarkan, Serdar Ortac, Yalın gibi isimlerde hınca hınc dolan Harbiye Acıkhava'nın koltukları bu sefer boş kaldı.
Bebek cenininden elde edilen ilacla yuzunu gencleştiren Bulent Ersoy ilk konserine cıktı.
Bugune kadar yaptırdığı estetik operasyonlarla adından sıkca soz ettiren Bulent Ersoy, Acıkhava Konseri oncesi Turkiye'de cok az insanın uygulattığı yeni bir yonteme daha imza atıp, duşuk yapan kadınların bebeklerinden alınan cenin kok hucrelerinden hazırlanan ilacı yuzune enjekte ettirdi.
Konsere gelen unlu isimler Bulent Ersoy'un yuzune enjekte ettirdiği bebek cenininden elde edilen ilacı tartıştı.
Yapımcı Armağan Cağlayan;
"Cenini yaptırdıktan sonra cildi daha guzel olmuş. Ben kuliste gordum. Cok guzelleşmiş. Dunya da ilk yaptıran bulent ersoy değil. ben yaptırmam. tedirgin olurum herhalde"
Oyuncu Oya Aydoğan;
"1 haftadır Bulent'i gormuyorum, yuzunu cok merak ediyorum"
Şarkıcı Linet, Arto ve Kıbrıs'ta katıldığı bir programda ayağını inciten sanatcı Yılmaz Morgul de alcılı bacağa ile konseri izleyenler arasındaydı.
Biletlerin 150 ile 300 TL arasında değişen fiyatlar ile satıldığı konseri yaklaşık iki bin kişi izledi.
BULENT ERSOY İŞTE BOYLE GENCLEŞTİ
Bulent Ersoy, Pazartesi akşamı Harbiye Acıkhava Tiyatrosu'nda Muazzez Abacı'yla birlikte vereceği konser icin sıkı bir hazırlık yaptı. 57 yaşındaki Diva, ilk kez birlikte konser vereceği 62 yaşındaki Abacı'dan daha genc gorunebilmek icin once, unlu sanatcının vucuduna ultrason verilip fazla yağlar yok edildi.
Dr. Mustafa Karataş, daha sonra Diva'nın yuzune ve boynuna ceninlerden elde edilen bir hucre enjekte etti. “Bu kaybedilenleri yerine koyma işlemidir” diyen Karataş, operasyonu şoyle anlattı: “Bulent Hanım'ın cildi gorduğum en iyi ciltlerden birisi. Yuzune ve boynuna iğnelerle ozel karışımlar verildi. Ceninlerden elde edilen genc hucreler enjekte edildi. Vucuduna da torpuleme işlemi yapıldı.