Antalya'nın Manavgat ilcesinde yaz konserleri kapsamında Sueno Otel'de sahneye cıkan Ebru Gundeş, birbirinden guzel parcalarıyla Turk ve yabancı tatilcileri unutulmaz bir konser verdi. Maytaplar eşliğinde sahneye cıkan Gundeş, eski ve yeni albumundeki parcaları seslendirdi. Turk hayranlarının yanı sıra Rus, Alman turistlere de seslenen Ebru Gundeş, sahne performansıyla dinleyicileri buyuledi. Kendi albumlerinin yanında İbrahim Tatlıses, Selami Şahin ve Sezen Aksu 'dan şarkılar seslendiren Gundeş, zaman zamanda Turk Sanat Muziği'nden şarkılar soyledi. Konseri izleyen yuzlerce kişi Gundeş 'in seslendirdiği şarkılarla eğlenirken bir yandan da guzel şarkıcıya eşlik ettiler. Gundeş konserin tam ortasında şarkılarına ara verirken, animasyoncu danscı kızlar tarafından ateşli şovlar yapıldı. Konserin ikinci bolumunde daha hareketrli parcalar seslendiren Gundeş, konser sonuna doğru soylediği hareketli şarkılarla izleyicileri coşturdu. "35 YAŞINDAYIM HALA COCUK YOK"
Sahneye davet ettiği "Eda" adlı kucuk bir kıza sorular soran Gundeş, verdiği cevaplar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Gundeş'in sen film izliyormusun sorusuna kucuk kız " ben haber izliyorum. Annem izlemeyince kızıyorum. Ama filmde izliyorum" dedi. Kızın annesine suslu olması, bilmişliği ve inatcılığı bana benzeriyor diyen Gundeş "Sanki siz doğurmadınız ben doğurdum size verdim" dedi. Kucuk kızın verdiği cevaplar karşısında şaşkına donen Gundeş "Ben cocuk yapmayım" dedi. Kucuk kızın annesine yaşını soran Gundeş, 27 yaşında olduğunu oğrenince "3 yaşında cocuğun var utanmadın mı?" diye espri yaparken, "Ben 35'e geldim hala tık yok, bir cocuğum yok. Ama olsun ben sevenlerimle evliyim" dedi. Gundeş gectiğimiz yıl verdiği konserde "Yarabbi bana da bir bebek ver, ne olursun ben de doğurayım. Ben de cocuk istiyorum" diye dua etmişti.