kıvanc tatlıtuğ kıvanc tatlıtuğ haberleri havyar polemiği erkan ozerman havyar krizi 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler. Son gunlerde cıkan Havyar polemiği gittikce buyuyor melekler Bilgisi olmayanlar icin hatırlatalım, havyar polemiği son gunlerde Kuzey Guney dizisiyle hayli gundemde olan Kıvanc Tatlıtuğ 'a unlu organizator Erkan Ozerman tarafından edilen bir laf yuzunden cıktı. Doğrusu bize oyle geldi ki sanki Erkan Ozerman birileri gibi reklam peşinde, Kıvanc Tatlıtuğ havyar haberine siz ne diyeceksiniz bakalım

Organizator Erkan Ozerman 'ın Kıvanc Tatlıtuğ hakkında “Kıvanc havyarı zeytin ezmesi sanıyordu.Kultur okuldan alınır, gorgu evden... Anne ve babası Kıvanc verdiğim değeri vermedi" şeklindeki sozleri olay yarattı.

Erkan Ozerman, Kıvanc Tatlıtuğ 'un mankenliğe başladığı ilk yıllarda Paris'te bir restoranda havyarı bozuk zeytin ezmesi sandığını anlatarak Tatlıtuğ 'a cahil demişti.

Kıvanc Tatlıtuğ, Ozerman 'a dava acarken, unlu isimler de "havyar" konusunda Tatlıtuğ 'a destek oldu.

İşte unlulerin Twitter 'dan Erkan Ozarman'ın havyar eleştirisi hakkında yazdıkları;

Metin Uca: Ben 18 yaşımda bırak Paris'i havyar bile gormemiştim o yuzden zeytin ezmesiyle hic karıştırmadım ) ayrıntı icin Ozerman'a bakınız. HAVYAR bulamasa da her canlı bir gun HAYDARİ'yi tadacaktir. Erkan Ozarman bile.

Gani Mujde: Ben 18 yaşımda sadece Aksaray'ı biliyordum.Bir gun her canlı havyarı tadacaktır.

Cem Davran: Mahallede oynarken karnım acıkırdı, annem ekmek arası havyar verirdi. Yanında da gazoz. Cok guzel gunlerdi...Cocukluğumuzun vazgecilmez gıdası HAVYAR'ın tekrar gundeme gelmesinden KIVANC duydum.

Yunus Gunce: Ben de kucukken zeytin ezmesini havyar sanıyordum, benziyo cunku. Havyar yemeden de yaşayıp gidiyorum işte Ozerman.Naapalım,idare et!

Berna Lacin: Havyardan da nefret ederim!Zorla mı!Yalnız ben yeni yetişirken,ailem de,bir arkadaşımın dayısı da boyle acayip şeylerin zorla tadına baktırır sonra da "bilmek lÂzım"derdi. Şimdi anladım! Haklılarmış be yav! Suclanıverirsin boyle Allah muhafaza! Bir havyar bile yemedin mi diyorlar sonra adama baksana.
cumcuma