Ozge Ozder, Levent’teki villasında sevimli kopeği Beatles ile mutlu mesut bir hayat kurdu kendine...
Başarılı oyuncu, hayalindeki masal evini yarattığı bu huzurlu mekanın kapılarını da gectiğimiz gunlerde InStyle Home ekibine actı.

Yıllar once “Haziran Gecesi” dizisinde Lale karakteri ile tanımıştık Ozge Ozder’i. Ardından “Dudaktan Kalbe”de Cavidan, “Omre Bedel”de Aylin olarak cıktı karşımıza. Şimdilerde ise pazar gunleri yayınlanan “Umutsuz Ev Kadınları” dizisinde cılgın Emel olarak izlettiriyor kendini. Dizinin reytingleri de gayet iyi gidiyor.
“Biliyorsunuz orijinali Amerika’da sekiz sezon oynamış ve rekor kırmış bir dizi bu. Bizimki ise buraya adapte edilmiş format... Benim canlandırdığım Emel, aklına estiği gibi davranan, kadınlık klişelerinin cok dışında, aklına koyduğunu mutlaka yapan bir hatun. Cok rukuş, cok capkın... Ne ucan, ne kacan kurtulabilir ondan” diyerek keyifle anlatmaya başlıyor hayat verdiği bu renkli karakteri... Bir yandan da elinde cıra, salonundaki şomineyi yakmaya calışıyor.

BEATLES’I UYUTACAKLARDI
SON DAKİKADA KURTARDIM
Amerikan Cocker Spaniel kopeği Beatles o sırada merakla etrafında donuyor. İnsan canlısı bir kopek besbelli... Bir zamanlar uyutulmaya gitmek uzere olan bu kopeği kendisinin son dakikada kurtarmış olduğundan bahsediyor Ozder... “Neyse ki şimdi yanımda” diyor başını şefkatle okşayarak.
Cok severek dinlediği İngiliz grup Beatles’tan geliyor ismi de... “Kendimi bildim bileli evcil hayvanım oldu. Bir ara iguana bile beslemiştim” diye anlatıyor. Hayvanlarla ilgili tum sosyal sorumluluk projelerinde daima en on saflarda yer aldığının altını ciziyor sonra...
BU EVİN İCİ EPEY
TADİLAT GEREKTİRDİ
Bu evi, “Omre Bedel”in setinde, iPhone’unda emlak sitelerini gezinirken bulmuş. “Cekim biter bitmez soluğu burada almıştım. 165 m2’lik bir tripleks oluşu, yakınında kopeğimi goturebileceğim bir parkın olması bana cazip geldi” diye anlatmayı surduruyor.
Girişte salon, mutfak, en alt katta icinde banyo ve tuvaleti olan geniş bir alan, ustte ise iki oda ve banyo bulunuyor. Evin ici hayli tadilat gerektirmiş.
Evdeki coğu mobilya IKEA, Tepe Home ve Mudo Concept’ten alınmış. Aksesuvar secimlerini Zara Home ve Cumba’dan yapmış. “Gormeyi en sevdiğim gul kurusu, bordo ve yeşili de aralara katmaya ihmal etmedim tabii” diyen Ozder, duvarlarının bir bolumunde renkli duvar kağıdı kullanmış:
“Uzay mekiği gibi mekanları sevmem. Benim icin makbul evler, kucukken masallarda okuduğumda hayal kurduklarım gibi olanlardır. Hele bir de ici elmalı kurabiye kokuyorsa... İleride bir ciftlik evinde yaşamayı cok isterim.”

PAZARLARI ARKADAŞLARINA
BRUNCH MASASI KURUYOR
Cocukluğu Ankara’da gecmiş. Yukseliş Koleji’nden sonra Hacettepe Konservatuarı Tiyatro bolumunden mezun olmuş. “Annem calıştığı icin beni dedem ve anneannem buyuttu. Onları cok ozlediğim zaman kendimi Ankara’da bulurum” diyor gozleri parlayarak.
Evde kendine ve hobilerine ozel alanlar yaratmış Ozge Ozder. “Bu yuzden dubleks evleri seviyorum. Orneğin en alt katı muzik odası yaptım. Şu sıralar, vaktimin coğunu şomine onunde bu beyaz kanepede geciyor” diyor. Eşi dostu evinden eksik olmasın istiyor. Pazar sabahları set yoksa yemek masasında mukellef bir brunch sofrası hazırlıyor iş arkadaşlarına. Eğer bir gun, fonda Beatles şarkıları duyar ve fırından etrafa yayılan mis gibi elmalı kurabiye kokusu alırsanız bilin ki, Ozder’in evinin yakınlarından bir yerden geciyorsunuz.