Rahmetli Azer Bulbul'u bilenler tanıyanlar iyi bilirler arkadaşlarım. Şahsen uc beş sene once kendisini tanıma fırsatım oldu. Zararı sadece kendine olan bir insandı, Bağzı şeyler kullanıyordu malesef...

Yusek ihtimal ile kalp krizi gibi geliyor bana. Vucudunun dayanmadığını duşunuyorum. Şimdi buradan sizlere neler kullandığını soylememe gerek yok zannedersem anlayan anlamıştır diye duşunuyorum.

Haber sitelerine duşen yazılarda olum sebebi ile ilgili şunlar yazıyor arkadaşlarım.

AA muhabirinin edindiği bilgiye gore, Şarampol Caddesindeki bir otelde konaklayan unlu sanatcı Azer Bulbul, kendisini cep telefonu ile arayan ve ulaşamadığı icin otele gelen menajeri tarafından odasında olu bulundu. Otel yetkililerinin cağırdığı 112 ambulansı ekipleri Bulbul'un solunum yetmezliğine bağlı olmuş olabileceğini bildirdiği oğrenildi.

Şarampol Caddesi'ndeki 3 yıldızlı bir otelin 4'uncu katındaki odasında olu bulunan Azer Bulbul'un cesedi, cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otelden cıkartılarak cenaze aracına konuldu. Cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Bulbul'un, kesin olum nedeninin yapılacak otopsiden sonra belirleneceği bildirildi.

İŞTE AZER BULBUL'UN OLUM NEDENİ...

Antalya'da otel odasında olu bulunan sanatcı Azer Bulbul'un cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bulbul’un olum nedeni de belli oldu. Azer Bulbul'un olum nedeninin ilk belirlemelere gore kalp krizi olduğu oğrenildi.