ŞEMSİYEYLE GAZETECİ DOVDU, TRAJİKOMİK TEKLİF ALDI

OYUNCU HANDE ATAİZİ, SİNİRLENİP MAGAZİNCİLERE ELİNDEKİ ŞEMSİYE İLE VURMASINDAN SONRA ŞEMSİYE FİRMASINDAN REKLAM TEKLİFİ ALMIŞ!
Magazin basınıyla gergin surecler yaşayan unlu oyuncu, konservatuara girerken sadece oyuncu olmak istediğini ve unlu olmanın diğer yanını hic duşunmediğini belirtti.
Bayulgen'in "Toplumsal figur olmaya engel mi olamadın?" sorusuna Hande Ataizi, "Hic bir zaman gelin beni cekin" şeklinde magazin basınıyla bir iletişimi olmadığını vurgulayarak oyunculuk haricinde basınla cok fazla iletişimi olmasını istemediğini soyledi.
"Ama nedense, herhalde ilişkilerdeki gibi, hani kacan kovalanır durumuyla, ben ne kadar uzak durursam durayım, bir şekilde ilgi odağı oldum" diyen Hande Ataizi, hicbirşeyini ortada yaşamadığı icin surekli merak edilen bir konumda olduğunu ve takip edildiğini soyledi.
OZGURLUĞUMUN BEDELİ SANSASYONLAR OLDU
Gizemli kalmasının, merak edilmesinin bir anlamda oyunculuğu acısından iyi olduğunu soyleyen Ataizi, "Ben oyle cok sevilesi, cok cici bir kız olmadım ki hic. İstediğim gibi yaşadım.. Hic bir zaman sınırlarım da olmadı hic... Sanatcı olunca sanki mutant gibi, ne dans etmeye hakkın var ne hayatını yaşamaya hakkın var ne de atıyorum hani naturel herhangi bir şey, insani tavırlar sergilemeye hakkı var" diyerek bu haklarını zorla kullandığını ve bunların bedelinin de sansasyonlar olduğunu ifade etti.
ŞEMSİYE UYGUN BİR COZUM OLARAK GELİYOR!
Okan Bayulgen, konuğu Hande Ataizi'ye, Amerika'ya gitmeden kısa bir sure once magazincilerle yaşadığı şemsiyeli olayı da gundeme getirdi. "Şu şemsiye ile savunma meselesi ki onu hep araştırıyorum, ne yapılabilir diye. Tabi şemsiye bana hep uygun bir cozum olarak geliyor" diyen Okan Bayulgen, 'kameracı, mikrofoncu adamlar' olarak nitelediği magazincilerin hep eğlenilen, alkol alınan bir mekan cıkışında geldiğine dikkat cekti.
Bayulgen, "Hep bir cıkış, eğlenilmeye calışılmış. Ve de insanlar hep problemli cıkarlar bir yerden. Alkol aldıysa problem vardır, sevgiliyle kavga ederler falan.. Tam bunun uzerine geliyorlar ve artık orada kendi derdini unutup bir de bunlarla savaşma meselesi başlıyor" şeklinde konuştu.
'YA DUŞERSE' DİYE TAKİP EDİYORLAR
Hande Ataizi de "cek, git" gibi bir durum olmadığını, 'ayağı kayar da duşerse' şeklinde bir yaklaşımla uzun sure, butun kameralar eşliğinde sokakta yurumek durumunda kaldıklarını belirtti.
Genelde, kameralardan uzak, daha gozonunde olmayan bir mekanı tercih etmesine karşın o olayın yaşandığına vurgu yapan Hande Ataizi, "Yağmurlu bir gundu, (cok romantik oldu diyerek işi espriye vuruyor) şemsiyem acık, sevgilimle yuruyorum. Alttan, sağdan, soldan, hani boyle beş yuz tane kafa girince, bir de laftan da anlamadıkları icin genel olarak... (Bayulgen: Ama şemsiye yumuşak bir uyarı. Odunla cıkmıyorsun sonucta) Ee tabi bir de acık şemsiye olunca daha yumuşak bir uyarı oluyor" diye konuştu.
ŞEMSİYE REKLAMI TEKLİFİ GELMİŞ
Bu sozlerinden sonra Hande Ataizi, aldığı ilginc teklifle ilgili olarak şu sozleri sarfetti:
"Şemsiye reklamı geldi bana. Tabi canım. O kadar aslında, Cem Yılmaz'ın dediği gibi, o kadar komik bir dunyada yaşıyoruz ki... Komedi hakikaten icimizde. Benim o travmatik şemsiye durumundan sonra şemsiye reklamı geldi."
Ataizi, aslında bu durumun şemsiye firmaları acısından stratejik ve iyi bir durum olabileceği değerlendirmesini de yaptı.
'NE GUZEL GECİRDİNİZ' DİYORLARMIŞ!
Okan Bayulgen ise, şemsiyelerle ilgili ilginc bir bilgi verdi. Londra'da ozellikle kafaya vurmak icin tasarlanmış şemsiyeler satıldığını anlatan Bayulgen, "Bazı sapların şemsiyesi bile yok. Belliki kafaya vurmak icin" diye konuştu.
Hande Ataizi, magazincilerle yaşadığı o olayın ardından, sokaktan da ilginc tepkiler aldığını anlattı. Ataizi, "Beni sokakta gorenler diyorlar ki 'Hande Hanım ne guzel gecirdiniz o şemsiyeyi. Ben de şimdi birine kızdım, o şemsiye olayı cok hoşuma gitti' diyorlar'" ifadesini kullandı.
BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU
Şemsiye acık olduğu icin insanların canını fazla yakmayacağı yorumunu yapan Okan Bayulgen'in sozleri uzerine Hande Ataizi, "Yani cok acıtmadığımı umuyorum tabi ki ama orada tepkisel bir hareketti. Zaten cok sıkılmışım. Oncesinde de bir takım problemler olunca, bir de ustune hani bardağı taşıran son damla paparazziler gelince biraz onlardan da cıkmış oldu acıkcası şemsiye durumu" acıklamasını yaptı.