Deniz Seki, cezaevinde kendisini ziyarete giden erkek kardeşi Serkan Seki’yle kavga etti. İddialara gore bu kavganın nedeni, şarkıcının kardeşine “Duşundukce Husnu’yu eskisinden daha cok sevdiğimi gordum” demesi..
KOKAİN operasyonunda gozaltına alındıktan sonra Bakırkoy Kadın Ceza ve Tutukevi’ne gonderilen Deniz Seki, gectiğimiz hafta kendisini ziyarete giden erkek kardeşi Serkan Seki’yle kavga etti. İddialara gore bu kavganın nedeni de Husnu Şenlendirici... Cezaevine girdiği gunden beri kardeşine, Husnu Şenlen-dirici’yi unutacağına dair soz veren Deniz Seki, kardeşine “Husnu’yu hÂl deli gibi seviyorum” deyince kavga cıktı.SERKAN Seki, Deniz Seki’nin bu sozleri uzerine cileden cıktı. Kardeşiyle ziyaret saati boyunca tartışan Seki’nin, “Burada yapacak cok fazla bir şey yok. Duşun-mekten başka... Duşundukce Husnu’yu eskisinden daha cok sevdiğimi gordum” dediği soyleniyor. Ablasının bu sozleri uzerine cok sinirlenen Serkan Seki’nin de goruş suresince Deniz Seki’yle tartıştığı ve “O adamı unut dediği” konuşuluyor