Savcı, Rulet Operasyonu kapsamında 167 gun hapis yatan Tuğba Ozay hakkında “beraat” istedi. Tuğba Ozay'ın “ceteye yardım ve tehdide azmettirmek” sucundan tutuksuz yargılandığı Rulet Operasyonu davasında karar aşamasına gelindi. Duruşmada esas hakkındaki goruşunu acıklayan Cumhuriyet Savcısı, orgutun lideri olduğu iddia edilen Yaşar Oz'un 41 yıldan 111 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.

Savcı, tutuksuz yargılanan Tuğba Ozay'ın ise beraatını istedi. Sanıklar Abdullah Genc ve Sinan Oz'un tahliyesine karar veren mahkeme heyeti duruşmayı erteledi. Savcının kendisi hakkında beraat istediğini avukatından oğrenen Tuğba Ozay ise “O anda ağlamaya başladım. Cunku cok zor gunler gecirmiştim. Adaletin er ya da gec yerini bulacağına biliyordum. Ben iceri girerken sevenlerime sabır gostermelerini ve bana inanmalarını soylemiştim. Şimdi cok mutluyum. Bir cok kişi benim icin yargısız infazda bulundu. Boyle şeyler herkesin başına gelebilir. Şimdi ben de onlardan bir şekilde ozur bekliyorum” dedi. Cezaevinde yattığı 5.5 ayın kısa bir sure olmadığını belirten Tuğba Ozay “İcerde zaman cok farkı algılanıyor. 5.5 ay benim icin 5.5 yıl gibiydi. Cok zor gunler gecirdim. Bazı şeyleri konuşmak icin davanın tam olarak sonuclanmasını bekliyorum” dedi.