Şarkıcı Murat Evgin, 80'lerde çekilmiş çocukluk fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Takipçilerini yıllar öncesine götüren eden Evgin, o güne dair hatırladıklarını anlattı.

"NİYE AĞLIYORUM HATIRLAMIYORUM"
"80’lerin sonu ailem ve sevgili Sezen Aksu, Onno Tunc?, Gu?l Og?uz, Mustafa Og?uz ile I?stanbul Bog?azı’nda teknede bir hafta sonu. Uyku tulumlarında uyumalar, hep birlikte denize girmeler. Bu fotoğrafta ben ağlıyor muyum, niye ağlıyorum hatırlamıyorum. Sol tarafımda oturan genç? kız da sevgili ve deg?erli müzisyen Ayda Tunc?boyacı. Sanıyorum efsane mu?zisyen Onno Tunc? ile çocukluğumdan kalan tek kare. Daha ileriki yaşlarımda da babam, ben ve Onno Tunc?, Kıbrıs’ta bir mu?zik yarışmasında birlikteydik. Onlar jürideydi. Tu?rk Pop Mu?zig?i’nin en o?nemli eserlerini besteleyen ve orkestrasyonları yapan dahi mu?zisyen ıs?ıklar ic?inde uyu. En gu?zel ve sıra dıs?ı konserlerin yaratıcısı o yıllarda babamın, MFO?’nu?n, Sezen Aksu’nun efsane menajeri Mustafa Og?uz ve c?ok sevgili es?i, u?lkemizin ‘Sıla’, ‘Hayat S?arkısı’ gibi en o?nemli dizilerinin yo?netmeni Gu?l Og?uz. Çocukluğumda onlarla aynı ortamda olmaktan dolayı, sohbetlerine katılmıs? olmaktan dolayı c?ok mutluyum."