41 kere maşallah Erol Evgin'e

Sanat hayatının 40'ıncı yılı dolayısıyla Harbiye Acık Hava Tiyatrosu'nda konser veren Erol Evgin şarkılarının yanı sıra esprileriyle de coşkuyu doruğa cıkarttı. Sanat hayatında 40. yılını geride bırakan unlu şarkıcı Erol Evgin, onceki gun Harbiye Acıkhava'da muzikseverlere muhteşem bir gece yaşattı. Soylediği şarkıların yanı sıra esprileriyle de alkış alan Evgin, Nilufer'in sahnede kostum değiştirmesi ve Ajda Pekkan'ın şarkılarını mayoyla soylemesi hakkında esprili yorumlar yaptı. Evgin, "Sanat yaşantımda 40. yılımı dolduruyorum. Seneye kutlayacağım ki '41 kere maşallah' desinler. Hem benim bacaklarım Ajda'nın bacaklarından daha guzel ve daha taştır" dedi.

Erol Evgin, unutulmayan şarkılarını yorumladıktan sonra konserinde Elvis Presley, Adamo, Barış Manco, Cem Karaca ve Tanju Okan'ın unutulmaz şarkılarını soyledi. Bu arada kendisine şarkılarını veren Ciğdem Talu ve Melih Kibar'ı da unutmayarak hayranlarıyla birlikte anmayı ihmal etmedi. Bedia Muvahit'in kendisine olan aşkını da dile getiren Evgin, anlattığı fıkralarla konukları kahkahalara boğdu.