gokce bahadır ali sunal ayrıldı
ali sunal gokce bahadır ayrıldı mı
Evet, melekler. Mutlu başlayıp kısa surede sona eren unlu evliliklerine bir yenisi daha ekleniyor, Ali Sunal ve Gokce Bahadır boşanıyorlar. Bundan 6 ay once ruya gibi iki duğunle evlenen cift ayrılık kararı aldı. Nasıl mı? Buyrun haberin detaylarına gecelim..

Ali Sunal Gokce Bahadır ile neden boşanıyor? Ali Sunal Gokce Bahadır ile boşanma haberi magazin dunyasına bomba gibi duştu. Ali Sunal Gokce Bahadır ile neden boşandığı ile ilgili ilginc dedikodular cıkmaya başladı. Ali Sunal Gokce Bahadır evliliğinin sona ermesinin nedi olarak Ali Sunal’ın eşi Gokce Bahadır’ı aldattığı one suruldu. Ali Sunal Gokce Bahadır ciftinin neden boşandığı ile ilgili Ali Sunal’dan bu konuda yalanlama geldi. Ali Sunal eşini hala sevdiğini boşanmak istemediğinidile getirdi. Ali Sunal Gokce Bahadır 7 ay once evlenmişti.
Gokce Bahadır’ın boşanma kararı aldığı 7 aylık eşi Ali Sunal’ı yazlığında bastığı iddia edildi. HÂl eşini sevdiğini belirten Sunal ise bu iddianın asılsız olduğunu soyledi.
Magazin dunyası son gunlerde Turk sinemasının unutulmaz aktoru Kemal Sunal’ın kendi izinden giden oğlu Ali Sunal ile 7 ay once Bodrum’da evlendiği Gokce Bahadır’ın surpriz boşanma kararını konuşuyor. Bir ay once Sunal’ın “Beşer Beşer” isimli dizisinde beraber kamera karşısına gecen, her yerde mutluluk goruntuleri veren ciftin birkac hafta icinde aldığı boşanma kararı başta aileleri olmak uzere herkesi şaşırttı. Baba evine donen Gokce Bahadır, boşanacaklarını acıkladıktan sonra Ali Sunal da 4 yıldır beraber olduğu Bahadır ile ayrılığının şiddetli gecimsizlikten kaynaklandığını belirtti ve “Dort senemi gecirdiğim Gokce Bahadır ile evliliğimizi yurutmeye calıştık ancak surec sonunda anlaşarak ayrılma kararı aldık. Bu surec ikimizin arasındaki anlaşmazlıklara bağlıdır.
Beraber gecirdiğimiz kıymetli zaman icin oncelikle Gokce’ye ve yanımızda olan butun dostlarımıza teşekkur ederim. Yanıltıcı bilgilere itibar etmemenizi rica ediyorum. Her ikimiz icin de hassas olan bu surecteyiz” acıklamasını yaptı.
Ciftin ayrılığıyla ilgili dun şok bir iddia ortaya atıldı. Ayakligazete.com’un iddiasına gore Bahadır, Ali Sunal’ı Tuzla’daki Marmados Sitesi’ndeki yazlığında şarkıcı U.U. (transeksuel şarkıcı Utku Uysal) ile bastı ve ardından ayrılık kararı aldı. Sunal da 8 aydır ilişkisi olduğu şarkıcıyla basıldığı duyulmasın diye ayrılmayı kabul etti ve bu ilişkisini basına duyurmadığı icin de acıklamasında Bahadır’a teşekkurlerini iletti.
“Gunahımızı alırsınız”
Evlilikle ilgili buyuk hayal kırıklığı yaşadığı ve cok mutsuz olduğu belirtilen Gokce Bahadır sessizliğini korurken Ali Sunal ise ortaya atılan bu şok iddiayı kesin bir dille yalanladı. Sunal “Biz de cok uzgunuz ama ayrılığımızda ne bir şiddet, ne bir ihanet yok. Hatta bağırma bile yok.
Ayrılığımızın altında hicbir şey aranmasın. Ayrılık surecimiz oyle bir gelişti ki, bir şey var gibi duruyor ama inanın bir şey yok. 10 sene sonra da bir şey cıkmayacak. Tek arzumuz da başladığımız gibi kaliteli duzgun ve samimi bir şekilde bitirmek. Eğer altında bir şey olduğunu duşunurseniz sadece gunahımızı almış olursunuz. Gokce’ye teşekkur etmemin altında bile bir şey aranıyor, cok yazık. Hakikaten Gokce’ye bana yaşattığı her şey icin teşekkur ederim. Cunku cok guzeldi. Anlaşmazlıklar oldu, yurumeyeceğini anladık ve gayet medenice bitirdik. Hicbir tartışma olmadan, gayet medenice ve uzulerek bu sonuca vardık. Anlaşmalı olarak boşanacağız, hukuki surecin başlamasını bekliyorum” diye konuştu.
“Ben hÂl seviyorum”
Gundeme getirilen eşinin kendisini yazlıkta basma iddiasıyla ilgili ise Sunal, “Bu konuda konuşmuyorum. Niye boyle bir haberin yapıldığını anlamıyorum. Ben 3,5 sene Gokce ile beraber olacağım. Sonra bir başka aşk ilişkisine başlayacağım. 2 ay sonra da Gokce ile evleneceğim oyle mi? Ben neyim ya! Bunun hicbir doğruluk payı yok. Bu iddiaya da kimsenin inanacağını duşunmuyorum” dedi. Şarkıcı Utku Uysal’ın cinsiyet değiştirdiği hatırlatıldığında da “Kimse kim ben bunu konuşmuyorum. O nasıl bir kişi, bu nasıl bir kişi bilemem, onlarla ilgili yorum yapamam” şeklinde konuştu. Sunal, eşiyle mal paylaşımını nasıl yapacakları konusunda soruya ise “Anlaşmalı bitireceğiz. Aramızda bu konuda bir sorun cıkmaz. Ben hÂl seviyorum” yanıtını verdi.
Ali Sunal- Gokce Bahadır ciftinin evliliklerinin altıncı ayında boşanma kararı alması şaşkınlık yaratırken, ayrılık nedeniyle ilgili bir cok senaryo ortaya atıldı.
EVLİLİKLERİ REYTİNGLERE Mİ YENİLDİ?
İlk senaryoya gore once Gokce Bahadır’ın dizisinin, ardından Ali Sunal’ın programının yayından kaldırılmasının evde huzursuzluk yaşanmasına neden oldu. Gokce Bahadır, Yaprak Dokumu dizisinde 5 yıl ve 174 bolum izleyicilerle buluşmuştu. Bahadır, daha sonra Dedemin İnsanları filmindeki başarısıyla da adından soz ettirdi. Ancak Nurgul Yeşilcay’la rol aldığı “Sensiz Olmaz” dizisi yayından kalkınca buyuk şok yaşadı. Sıkıntılı gunler geciren Bahadır, bunu eşine yansıtmaya başlayınca evde tartışmalar yaşandı. Daha sonra da Ali Sunal’ın “5’er Beşer” programı da yayından kalkınca, huzursuzluk iyice arttı ve cift bir yol ayrımına girdi.
ALİ GOKCE'Yİ ALDATTI MI?
Diğer bir iddia ise Gokce Bahadır ,Ali Sunal'ı Tuzla'daki yazlıklarında bir şarkıcıyla yakalayınca ayrılık kararı aldı. ayakligazete.com'un haberine gore Ali Sunal 8 aydır ilişkisi olduğu bu kişiyle yakalandığı duyulmasın diye ayrılmayı kabul etti .
Ancak Ali Sunal bu iddiaları kesinlikle reddederek , evliliklerinin bitme nedeninin ucuncu bir şahıs olmadığını belirtti.
BODRUM'DA SURPRİZ BİR NİKAHLA EVLENMİŞLERDİ
Ali Sunal'ın dun yaptığı ayrılık acıklaması:
“Uzulerek belirtiyorum ki, Gokce Bahadır ile evliliğimizde yol ayrımına girdik.
Dort senemi gecirdiğim Gokce Bahadır ile evliliğimizi yurutmeye calıştık, ancak surec sonunda anlaşarak ayrılma kararı aldık.
Bu surec ikimizin arasındaki anlaşmazlıklara bağlıdır.
Beraber gecirdiğimiz kıymetli zaman icin oncelikle Gokce’ye ve yanımızda olan butun dostlarımıza teşekkur ederim.”
Gokce Bahadır, dun Hurriyet’e yaptığı acıklamada “Gecinemediğimiz icin boşanma kararı aldık. Bu kararın nedeni asla ucuncu bir şahıs değil” demişti.
sinemada.com