Şafak Sezer ile Cem Ozer'in arasındaki para sorununun faturasını kızımı odeyecek......

CEM OZER'İN KIZI HAPSE GİRECEK

ŞAFAK SEZER, 'ORADA NELER OLUYOR'DA CEM OZER HAKKINDA AĞIR KONUŞTU..

Cem Ozer'in yapımcılığını yaptığı 'Kadri'nin Goturduğu Yere Git' filminden alacağı 150 bin TL'nin hala kendisine odenmediğini, bunun uzerine Cem Ozer'e dava actığını soyleyen Şafak Sezer 'Film sayemde 580 bin gişe yaptı. 3.5 trilyon para kazandılar. 1.5 trilyona Bebek'den ev bakıyorlar. Ama hakkımı odemiyorlar.

Paramı yedirtmem! Dava actım. Oğrendim ki, şirketin sahibi olarak Cem Ozer'in kızı Cemre gozukuyor. 'Davayı kaybederseniz kızınız Cemre hapse girecek' diye uyardım. Bana şoyle bir not gonderdi: 'Hicbir şey olmaz! Hapse girerse de iceride hayatı oğrenir'. 'Bebek Cafe'de onları takip ediyorum'
Şafak Sezer 'O filmde hepimizi perişan ettiler. Yaz sıcağında oruc acarken onumuze yemek yerine cubuk kıraker koydular.

Sonra beni 'Şafak ceklerimizi caldı' diye hırsızlıkla sucladı. Benim 20 yıllık meslek hayatımda tek sucum yok. Beni hırsızlıkla suclayan Cem Ozer kendi gecmişine baksın. Neler cıkar neler! Cem'in şirketine iki kez haciz gonderdik. Yakında evlerine de haciz gidecek. Bu karı-koca cumartesi gunleri Bebek Cafe'ye gider. Ben de onları gormek icin her cumartesi Bebek Cafe'ye gidip karşı masalarına oturuyorum ve gozlerinin icine bakıyorum. Umursamıyorlar bile. Hayatımdaki en buyuk hatam bu karı-kocayla calışmak oldu' dedi.