Once bebek sonra album
Magazin0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Once bebek sonra album
-
16-09-2019, 09:29:18Emre Altuğ buyuk bir heyecanla baba olacağı gunu bekliyor. Yeni album hazırlıklarını surduren Emre Altuğ, once oğlu Huseyin Kuzey’i kucağına alacak, sonra da albumunu cıkaracak. Kelebek'e, "Evlilik fikrine sıcak bakmamın en guzel nedeni cocuktur” diyen Altuğ, şimdi bir yandan şarkıları uzerinde calışıyor, diğer yandan da 4,5 aylık hamile eşi Cağla Şıkel’in yaşadığı değişimi izliyor. Yeni album hazırlıklarını surduren Emre Altuğ, once oğlu Huseyin Kuzey’i kucağına alacak, sonra da albumunu piyasaya surecek. “Bizim oğlan kasım gibi doğacak, albumu de şubat tatiline denk getirmeyi planlıyorum” diyen Altuğ, şimdi bir yandan şarkıları uzerinde calışıyor, diğer yandan da dikkatle 4,5 aylık hamile eşi Cağla Şıkel’in yaşadığı değişimi izliyor. “Sevişme Onlarla” şarkısına cektiğiniz klip, internet sitenize konduğu anda buyuk ilgi gordu ve sitenin kilitlenmesine yol actı. Bu kadar ilgiyi bekliyor muydunuz? - Biz daha once duyuru yapmış, bizi seven arkadaşlara klibi internet sitemizde yayınlayacağımızı soylemiştik. Sanırım sitenin cokme nedeni, muzik kanallarının klibi biraz gec yayınlaması. Klibin sonunda sponsorumuza teşekkur ettim, bazı kanallar da bunu yayınlamak istemedi. O yuzden klip, gonderdiğimiz tarihte yayına giremedi. Eskiden sponsor diye kliplerin sonunda neler donerdi, kimse sesini cıkarmazdı. Şimdi zaten klip cekmek icin para alamıyoruz kimseden, boyle iyilik yapan firmalara da teşekkur edemiyoruz. En azından klibin sonunda bir teşekkur etmek boynumuzun borcu. Hazır boyle bir kitleniz varken, yeni album gelmeyecek mi sizden? - Gelecek tabii... Zaten bu remix’i yapmamın sebebi, yer aldığım Avenue Q adlı muzikal calışmanın aklımı, beynimi ve uretimimi son derece meşgul etmiş olması. Gece uykumdan uyanıyordum, aklımda o muzikalin şarkıları donuyordu. O yuzden albumumu tam olarak bitiremedim. Sonra da aceleye getireceğime, biraz daha bekleyeyim de yaz sonu, kış başı gibi bir şey yapayım, hic olmazsa icime sinsin dedim. Fakat bir kesim vardı ki, yeni bir şey bekliyordu. Ben de “Sevişme Onlarla” şarkımı yazın her yerde rahatlıkla calınabilecek, daha da eğlenceli bir hale getirdim. CAĞLA’NIN BABASININ ADINI KOYACAĞIZ Yeni albumun hazırlıklarına başlamak icin neden bu kadar beklediniz peki? - Aslında cok guzel birkac parcam vardı, fakat albumu “Yapalım da bitsin”e getirmek istemedim. Bazıları “Gercekten inandığım dort, beş şarkı yaparsam, gerisi sıradan uretim olabilir” diye duşunuyor. Ama ben hep bundan uzak durmaya calıştım. Ozellikle son albumumde bir tane bile boş parca yoktu, her parcanın benim icin ayrı bir onemi vardı. Yine aynı şeyi yapmak istiyorum. Yarıladım sayılır albumu, aslında kafamda da bitirdim. Cıkış tarihi icin ongorduğunuz bir zaman var mı? - Album, cocuktan sonra olacak muhtemelen. Şimdi kasım gibi gozukuyor bizim oğlan, inşallah bir aksilik cıkmaz. Doktorumuz, şu anda her şeyin cok mukemmel gittiğini soyledi. Sevenlerimizin de dualarıyla kazasız belasız atlatacağız inşallah. Albumu de şubat tatiline denk getirmeyi planlıyorum. Cocuğunuzun ismi Kuzey olacak değil mi? - Huseyin Kuzey olacak. Huseyin, Cağla’nın rahmetli babasının ismi, Kuzey de bizim bulduğumuz isim. Kuzey cok karizmatik bir isim, biz cok sevdik. Hic Kuzey adlı birini tanımamışız, kafamızda bir tanımı, imajı yok. Kuzey’in hayatınızdaki varlığı, kendini nasıl gosteriyor? - Ultrasonda goruyorum, orada gorduğum şey cok acayip. Ama daha da enteresanı, Cağla’nın vucudundaki değişiklikler. Ben Cağla’yı baklavalarıyla tanıyorum, şimdi gobeği var. O da kendisi icin aynı şeyi soyluyor. Hakikaten icinden bir canlı cıkacak olması enteresan. Bir sure sonra elini, kafasını falan da gorebiliyormuşsunuz. Bebeğimiz henuz 18 haftalık. Bebek icin alışveriş yapmaya başladınız mı? - Biraz daha bekleyeceğiz, son bir ayda halledeceğiz her şeyi. Hamilelik donemi sadece kadınlarda değil, eşlerde de sancılı gecer. Sizin durumunuz nasıl? - Ben bunu cok duyduğum icin, kendimi eğittim. Cağla’nın da sağ olsun cok buyuk tepkileri olmuyor ama ondaki değişimi hissediyorum. Ben biraz erken davranıp, bunu bir oyun haline getirdim ve eğlencesini yaşamaya başladım. Ben davranılması gerektiği gibi davranıyorum, cunku onune gecilemeyecek hormonal bir değişim var ortada. Cok garip hissediyor kendini. Dolayısıyla benim gorevim, bu değişimi sırasında onu biraz daha rahatlatmak. Başka hicbir gorevim yok. Cocuğu ben taşımıyorum. Ona kimse yardımcı olmuyor ve kimsenin de yardımcı olması gerekmiyor. İYİ NİYETİM BAŞIMI YAKTI Yeni sezon icin dizi ya da film calışmanız var mı? - Şu ana kadar 12 tane dizi senaryosu, beş, altı tane de sinema filmi senaryosu okudum. Ama yaz icin gelen senaryoların hicbirini cok sevmedim. Biraz fazla bilindik ve fazla basit geldi. Sizin bir hikÂyeniz vardı, ona ne oldu? - Uğur Uludağ, o hikÂyenin uzerinde bir senaryo calışması yapıyor şimdi. Turune tam karar veremedik, ben sitcom olarak yola cıktım, o ise komedi drama olarak kaleme alıyor. Uğur cok sevdiğim bir yazar. İstanbul’a gittiğimde tekrar bir araya gelip, bakacağız. Belki o projeyi hayata gecirebiliriz. Bu hikÂyeyi ve senaryoyu hazırlamanızın nedeni neydi? - Başkasının yazdığı dizide oynuyorsunuz, sonra yayından kalkınca sorumlusu siz oluyorsunuz. Halbuki orada cabalıyorsunuz. “Herkes kendi işinde iyidir” mantığıyla yaklaştığım icin, bu konuda hep sessiz kaldım ama hep aynı sorunla karşılaştım. Dizi 13 veya 15’inci bolumde kaldırıldığı zaman ne oldu? “Emre Altuğ’un dizisi tutmadı” dendi. Ne yapayım? Ben tek başıma sadece oynarım, birisi kalkıp “Cok kotu oynadın kardeşim” derse, o zaman kabul ederim. Dizinin tutup tutmaması, hakikaten bir ekip işi. İyi niyetiniz başınıza cok dert acmış gibi konuşuyorsunuz... - Actı tabii... Her zaman cok iyi niyetli değilim ama olduğum zamanlarda da doğru kişileri tutturamıyorum. İyi niyetimin başımı yaktığı oluyor yani. Ondan sonra da hak etmeyen insanlara kotu davranıyorum. Tam bir insanım. Yaşlılık sendromu mu başlıyor sizde? - Yaşlılık değil, buyume sendromu başlıyor. Beni bu evlilik hikÂyesi olgunlaştırdı galiba. Olaylara bakışımı değiştirdi. Ama bazen de kendimi buyumuş gibi hissetmiyorum. Evde ben Cağla’yı gaza getiriyorum, o da beni. Yani cocuk gorse, ne deriz bilmiyorum. Hic otorite kalmaz herhalde! Onun dışında cok şukur kendimi yaşlı hissetmiyorum. Cok iyi hissediyorum hatta. Hayatımın en huzurlu donemlerinden biri bu.