"O benim idolumdu"
Magazin0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- "O benim idolumdu"
-
16-09-2019, 09:29:14Tarkan Micheal Jackson icin Unutmamalı'yı soyledi 20. Ceşme Deniz Şenlikleri ve Uluslararası Ceşme Şarkı Yarışması'nda zafer Ukrayna'dan yarışmaya katılan Valeriya Kaluzhska'nın oldu. Ege Tv'den canlı olarak yayınlanan gecede Tarkan, Eurovision ikincisi İzlandalı Johanna, Eurovisiyon ucuncusu Azeri şarkıcı Aysel ve bir zamanların populer grubu Boney M sahne aldı. Tarkan, "Unutmamalı" şarkısını Michael Jackson'a ithaf etti. AYSEL MUTHİŞTİ Ceşme Acıkhava Tiyatrosu'ndaki yarışma gecesine İzmir Valisi Cahit Kırac, CHP milletvekilleri Mehmet Ali Susam, Canan Arıtman, Ceşme Belediye Başkanı Faik Tutuncuoğlu, sanatcılar, tiyatro oyuncuları, basın kuruluşlarının temsilcileri, cemiyet hayatının onde gelen isimleri, işadamları ve cok sayıda vatandaş katıldı. Muhteşem gecenin sunuculuğunu Behzat Uygur ve Ceylan Saner birlikte yaptı. Cuma gunku yarı finalde secilen 4 ulkenin yarışmacıları dun akşam sırasıyla performanslarını sergiledi. Ukrayna, Kanada, Finlandiya ve Kazakistan'dan finale kalan konuk şarkıcılar, juri uyelerinin beğenisini kazanmak icin mucadele verdi. Daha sonra festivalin misafir sanatcılarından ilk olarak Eurovision ikincisi İzlandalı Johanna 3 slow şarkı seslendirdi. Azerbaycan'dan gelen Eurovision ucuncusu Aysel ise hareketli şarkısı ile konukları selamladı. Guzelliği ve sempatik konuşmaları ile herkesin beğenisini toplayan Aysel, istek uzerine aynı parcayı ikinci kez seslendirdi. Kısa bir aranın ardından Boney M Grubu mikrofon başına gecti. Yerinde duramayan 4 kişilik usta topluluk, sevenlerine eğlenceli bir akşam yaşattı. ODULU VALİ VERDİ Bu yılki Ceşme Deniz Şenlikleri ve Uluslararası Ceşme Şarkı Yarışması'nın ucunculuğu Finlandiya'dan Osmo İkonen, ikinciliği Kazakistan'dan Nurgaly Turlybekov kazandı, gecenin birinciliğini finale kalan tek kadın şarkıcı Ukraynalı Valeriya Kaluzhska kazandı. Valeriya'ya odulunu Vali Cahit Kırac takdim etti. 'UNUTMAMALI' MİCHAEL JACKSON'A İTHAF Jurinin sonucları acıklamasından sonra Megastar Tarkan sahneye cıktı. Toplam 16 şarkı seslendiren Tarkan, "Unutmamalı" adlı parcasını Michael Jackson'a ithaf ederek, "O benim idolumdu. Her zaman bizimle yaşayacak, unutmamalı" diye konuştu. Tarkan, kostum değiştirmek icin kulise cekildiğinde ise barkovizyonda Orhan Gencebay ile duet yaptığı Doğa Derneği'nin ?Uyan' klibi gosterildi, dikkatler cevre felaketlerine cekildi. Konserini tamamlayan Tarkan, seyircinin tezahuratı uzerine bu kez atletle tekrar sahneye geldi, "Siz istersiniz de, ben sizi nasıl kırarım be" diyerek sahneye fırlayan Tarkan, birkac şarkı daha seslendi. Festival, Tarkan'ın "Yanarım" parcası eşliğinde yapılan havai fişek gosterileriyle sona erdi.