kıvanc tatlıtuğ hakkında bilinmeyenler kıvanc tatlıtuğ bilinmeyenleri bilinmeyenler tatlıtuğun bilinmeyenleri kivanc tatlitug
Genc kızların yeni gozdeki kıvanc tatlıtuğ hakkında bilinmeyenler merak edilenler, yaşamı hayata dair samimi acıklamaları burada

'AŞK-I MEMNU'DA KENDİNİ GOSTEREN KIVANC TATLITUĞ HAYATINA DAİR MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADI.

Son donemin populer isimlerinden Kıvanc Tatlıtuğ, basketbolcu olma hayalleri kurarken kendini setlerde bulmuş yakışıklı bir oyuncu.... Şu sıralar 'Aşk-ı Memnu'da kendini gosteren, ustelik bu dizide alışılmış iyi kalpli salon erkeği kalıplarından sıyrılıp 'sinsi Behlul' olarak izleyici karşısına cıkan Tatlıtuğ, hayatına dair merak edilenleri Flylife dergisine anlattı.

Hikayeniz nasıl başladı?

1983 yılında Adana'da doğdum, ama 1997 senesinde İstanbul'a taşındık. Ortaokulu Yenice Ozel Cağ Lisesi'nde okudum. Aklım fikrim basketbolda olduğu icin Fiskobirlik, Guney Sanayii, Tarsus Amerikan Kulubu'nde basketbol oynadım. Liseyi ise İstanbul Kalamış Lisesi'nde okudum. Bu arada Beşiktaş takımında basket oynuyordum, ancak sakatlanınca tum hayallerim suya duştu ve profesyonel basketbol hayatıma son verdim. O donemlerde yakın cevrem surekli fiziğime iltifatlarda bulunuyor, model olmam icin beni yonlendirmeye calışıyordu.

Ta ki annenizin surprizine kadar!

Evet, oyle oldu. Bir gun annem, Beylikduzu'ndeki bir marketin camında 'Profesyonel mankenlerle calışır mısınız?' ilanını gorunce, benim yanında bulunan bir fotoğrafımı gondermiş. İlan verilen şirketten beni aradıklarında şaşkına dondum ama teklifi de kabul ettim. İki yıl bir ajansla calıştıktan sonra 2002 yılında duzenlenen Best Model yarışmasında once Turkiye, sonra da dunya birincisi oldum.

Best Model secildikten sonra bir donem Fransa'da yaşadınız değil mi?

Evet, Paris'teki Success Ajans'tan gelen teklifle butun eşyalarımı toplayıp Paris'e yerleştim. Burada mesleğimi 1,5 yıl surdurdum. Bu arada hep Turkiye'den dizi teklifleri geliyordu. 'Gumuş'teki Mehmet karakterini kendime cok yakın buldum ve oynayabileceğimi duşundum.

İyi ki oynamışsınız, cunku cok başarılı oldunuz. Ayrıca pek cok kadın hayran edindiniz. Kadın deyince aklınıza ne geliyor peki?

Annem. Kadın annemdir yani.

Seksi kadın deyince aklınıza ne geliyor acaba?

Makyajsız, doğal, kendi guzelliğinin farkında olan, ama bağırmayan, 'Ben guzelim' diye ortalarda dolaşmayan, bildiği şeyleri cok fazla gostermeyen, kılığıyla kıyafetiyle, davranışlarıyla 'Ben buradayım' diye lamba yakmayan kadınlar...

Sizinle birlikte olmaya can atacak bir suru kadın vardır. İsteseniz playboy olurdunuz. Ama siz oyle bir adam değilsiniz. 25 yaşındasınız ve 6 yıldır aynı kadınla birliktesiniz.

Bunda bir acayiplik yok. Ben heteroseksuel bir adamım ve tekeşliliği tercih ediyorum. Hayatımda doldurmak istediğim şeyler yok. Gideyim gece cıkayım, daldan dala atlayayım; boyle dertlerim yok. Herhangi bir şey kanıtlama derdinde de değildim.

Hic değişip havalara girdiniz mi?

Havalara girmek benim yapımda yoktur. Zaten hayatımda pek bir şey değişmedi. Eskiden yakın cevrem tarafından tanınıyordum, şimdi bu sayı biraz daha fazlalaştı, hepsu bu.

Nerelerde eğleniyorsunuz? İcki icmeyi, dans etmeyi sever misiniz?

Seviyorum tabii. Ama yani magazin basınının zulaya yattığı mekanlar belli. E oraya gidiyorsan, haber olmak istiyorsundur. Ben istemiyorum. Daha mutevazı yerlere gidip, basınsız vakit gecirmeyi seviyorum. Beyoğlu'nda bir suru bar var boyle...

Dizilerde hep cok buyuk aşklar yaşıyorsunuz. Peki ya gercek yaşam? Tenler birbirine değmeden de aşk yaşanır mı?

Onemli olan dokunmadan da aşkı yaşamak ve buyutmek. Bence tensel dokunma olmadan aşk yaşanır. Ama gunumuzde boyle aşklar cok nadir yaşanır.

Ailenizle beaber mi yaşıyorsunuz?

Evet. Aslında evimiz sekiz bloklu bir site icinde. Benim evim 6'ncı blokta, ailemin evi 8'inci blokta. Her sabah annem gelip kahvaltımı hazırlıyor ya da ben onlara gidiyorum. Birbirimize 20 adımlık mesafedeyiz. Ailem beni cok iyi motive ediyor. Aile kavramı cok onemli benim icin.

Nerede oturuyorsunuz?

Kartal'da.

Neden Etiler değil de Kartal?

Oralar cok hareketli ve gecce yaşantısı, trafiği olan yerler. Benim icin sessizlik onemli. Şehir icinde kendimi huzurlu hissetmiyorum. Yoğun calıştığım icin boş zamanlarımı evimde dinlenerek gecirmek istiyorum. Kartal'da oturduğum ev cok sakin, huzurlu ve sessiz. Şehir dışında olmaktan mutluyum.

Kendinizi uc kelimeyle anlatsanız...

Sakin, ağır, kontrollu... Ama yeri geldiğinde cılgın olabilirim.

Cılgınlık adına ne yaparsınız peki?

Şu an bilemiyorum ama yaparım yani. Nasıl mutlu olduğum onemlidir.

Nasıl mutlu oluyorsunuz?

At binerek. Bir de sessiz sakin yerler beni mutlu ediyor. Ama onceden boyle değildim. Daha aktif ve sosyaldim. Şimdi 25 yaşındaki biri gibi davranıyorum.