Bu akşam yayına girecek bir bolum var Oyle Bir gecer zamanki de... Peki kızlar size gore bugun akşama ne sonuc cıkacak. Sizce mete gercekten oldurmuş mu oldur memiş mi ? Kucuk cocuk kimi işaret ediyor.?

Olay gunu orada olan kamyoncunun oğlu, korktuğu icin konuşamaz. Cemile, Mete’nin sucsuz olduğuna inandığı icin mucadeleyi bırakmaz. Ancak Mete ısrarla Hakkı’yı kendisinin vurduğunu soylemektedir. Butun aile gozaltında olan Mete’nin yanındadır.

Cemile ve Ali Kaptan başlarındaki buyuk sorunla uğraşırken Kenan, gemi ile 2. parti kacak malları da limana yanaştırır. Ancak limanda tesadufen eski bir dostuna rastlayan Ali Kaptan donen kirli işlerin kokusunu alır ve yardım etmesi icin Kemal’i arar.

Dikiş işlerine evde devam eden Cemile parca başına ilk odemesini alır. Ancak Carolin bu durumdan haberdar olur. Ali Kaptan’ın Cemile’ye olan ilgisini feci halde kıskandığı icin de Carolin, bu işi ve oradan aldığı parayı engellemek icin harekete gecer.

Murat’ın doğum gunudur. Aylin, Murat’ın mezarına gider, orada Suleyman ile karşılaşır. Ona, Murat’ın nasıl olduğu ile ilgili sorular sorunca Suleyman gercekleri anlatıp anlatmama konusunda ikileme duşer.

Berrin ile Hakan’ın boşanma davası sonuclanmak uzeredir. Berrin kızının velayetini almayı her şeyden cok istemektedir.

Durumu iyice kotuleşen Selma ise son bir umut yardım istemek icin Cemile’ye ulaşmaya calışır. Doktor Gulay, Soner’in tedavisini tamamlar ancak, onu yeniden gormek icin cok gecerli bir neden bulur.

Mete’yi bekleyen Cemile yeniden fenalaşır. Hem Nedim hem de Ali Kaptan onu hastaneye goturmeye calışınca ortam gerilir.

Suleyman surpriz tanığı mahkemede konuşmaya ikna eder. Mete ve Nihal icin karar gunudur. Fakat beklenmedik bir olay herkesi şok eder.

MİSAFİR İSENİZ HEMEN SAYFANIN ALTINDAN BU KONUYA YORUM GONDEREBİLİRSİNİZ.