PSİKİYATRİSTE GİDİYOR!

GONLUNU EBRU GUNDEŞ'E KAPTIRAN AZERİ İŞADAMI REZA ZARRAB, ESKİ SEVGİLİSİ ŞARKICI GUNEL'İN 'O ASLINDA BENİ İSTİYOR' ACIKLAMALARI NEDENİYLE BUNALIMA GİRDİ
Şarkıcı Gunel'le yaşadığı aşkla magazin dunyasına giren Azeri işadamı Reza Zarrab, uc ay once gonlunu Ebru Gundeş'e kaptırdı. Uzun cabalar sonucu Gundeş'in sevgisini kazanan Reza Zarrab, durumu kabullenmekte zorluk ceken Gunel'in acıklamalarıyla perişan oldu.
HAFTADA İKİ SEANS...
Gunel'in 'Benimle tekrar barışmak istiyor, evime guller gonderiyor' icerikli acıklamalarından bunalan işadamı, careyi 'Hayatımdaki tek insan Ebru Gundeş'tir. Kendisinden başka kimseye cicek gondermedim. Ebru'yu seviyorum. Lutfen ilişkimizden uzak dursunlar' demekte buldu. İşte bu acıklamalar uzerine kuplere binen Gunel, 'Ebru Gundeş'ten ayrıldı, bir araya gelmek icin hatırı sayılır isimleri bana gonderdi' dedi. Ancak gelişmeler, bu acıklamalara rağmen Ebru Gundeş ile Azeri Reza Zarrab arasındaki aşkın tam gaz surduğunu gosterdi.
Dubai'de duzenlenen konsere birlikte giden sevgililer, dosta duşmana 'Birlikteyiz' mesajı verdi. Dubai'de gozlerden uzak tatil yapan sevgililer, sessizliğini korurken Gunel, bir kez daha sahneye cıktı. Bir acıklama daha yapan Gunel, eski sevgilisi Zarrab'ın kuaforunu basarak tum muşterilerin onunde kendisinden ozur dilediğini soyledi. Kafalarda yeni bir soru işareti oluşturan adım, işadamını bunalıma soktu. Yorgun duşen genc işadamı, careyi profesyonel bir yardım almakta buldu. Haftanın iki gunu psikaytra giden Zarrab, mutluluğunun bozulmaması icin yoğun caba gosteriyor.