pınar altuğ bebeğinin odası pınar altuğ kızının odası
Gectiğimiz aylarda doğum yapan oyuncu sunucu Pınar Altuğ yeni dizi projesinde rol alacak......

SU İCİN SETTE OZEL ODA

İLK BOLUMU 22 HAZİRAN’DA YAYINLANMASI PLANLANAN YAPIM, NAZIM VE BAHAR ADLI DORT COCUK SAHİBİ BİR CİFTİN RENKLİ YAŞAMINI KONU ALIYOR.

Star TV’nin yaz ekranında “Aile Reisi” adlı yeni bir dizi başlıyor. Dizide Pınar Altuğ ve Emre Kınay başrolleri paylaşıyor. Pınar Altuğ, Emre Kınay’la başrolu paylaştığı “Aile Reisi” adlı dizide rol alabilmek icin yapımcılardan kızı Su icin de bir oda istedi.

Pınar Altuğ dizi suskunluğunu başrolunu paylaştığı Emre Kınay ile birlikte paylaştığı “Aile Reisi” adlı diziyle bozacak. Yonetmenliğini Şengul Halat Atak’ın ustlendiği dizide, Barış Kucukguler, Elif Atakan, Tuğyan Akay Kavukcu, Ceren Turkan, Sermin Hurmeric, Bilge Şen, Zeynep Papuccuoğlu, Burak Davutoğlu, Uğur Aslan, Unal Yeter rol alıyor.

Altuğ, 4 cocuklu bir ailede anne, Kınay ise kocası rolunde ekrana gelecek. Onceki duzenlenen basın toplantısında Altuğ ve Kınay gazetecilerin sorularını yanıtladı. Calışma saatlerini cok uzun olmasından dolayı Altuğ, kızı Su icin sette ozel oda hazırlandığını soyledi. Bir ay once boşanan Emre Kınay ise, bu yondeki sorulara, “Artık bu konuları konuşmak istemiyorum. Artık o hayatına bakıyor ben de hayatıma bakıyorum. Yalnızlığa alışmaya calışıyorum. Kızım Duru’ya zaman ayırmaya calışıyorum. Hayat devam ediyor” diye yanıt verdi.