Eski eşi ile ilgili acıklamalarda bulunan Gizem Soysallı verdi veriştirdi......

EŞİNİN İHANETİNİ DUĞUNDE OĞRENDİ

GİZEM SOYSALLI, EŞİNİN BERGUZAR KOREL İLE İLİŞKİSİNİ İLK KEZ CEYDA DUVENCİ’NİN DUĞUNUNDE HİSSETTİĞİNİ İTİRAF ETTİ...

Halit Ergenc’in zoruyla bebeğini aldıran Gizem Soysallı, eşinin Berguzar Korel ile ilişkisini ilk kez Ceyda Duvenci’nin duğununde hissettiğini itiraf etti...

Halit Ergenc'in eski eşi Gizem Soysallı'dan, rol arkadaşı Berguzar Korel'e aşık olunca boşandığı ortaya cıktı. Boşanmadan once 1,5 aylık hamile olduğunu oğrenip, eşinin baskısıyla bebeğini aldıran Soysallı'nın yakınlarına, 'İhaneti hissettiğim icin bebeği doğurmak istemedim. Ne yapsam Halit'i geri donduremeyeceğimi anlayınca boşanmayı kabul ettim ve bebeği aldırdım' dediği oğrenildi.

İLİŞKİDEN EMİN OLDU

Bu arada aşk ucgeninde onemli bir ayrıntı daha ortaya cıktı. Gecen yıl 14 Ağustos gunu Ceyda Duvenci Ortakoy Esma Sultan Yalısı'nda Engin Akgun ile dunyaevine girmişti. Bu duğun, Soysallı'nın kocasının Berguzar Korel ile ilişkisinden emin olmasına sebep olmuş.

‘ELİMDEN GELENİ YAPTIM’

O tarihte bir yıllık evli olan Soysallı'nın bu konuda yakın bir arkadaşına soyledikleri ise şoyle: 'Kocam ile Berguzar Korel'in dedikodularını duyardım ama ciddiye almazdım. Duğun geccesi gorduklerim dedikoducuları haklı cıkardı. İhaneti o gecce hissettim. Kadın olarak onu geri dondurmek icin elimden geleni yaptım ama başaramadım.' Soysallı bebeğini aldırdıktan sonra Halit Ergenc'ten para aldığı iddialarını da yalanladı.