alişan demet akalının evinde
Sivridilli guzellerimizden Demet Akalın yine sevdiği arkadaşı Alişan'a laf attı....

ALİŞAN YEĞENİMLE EVLENSİN

ŞARKICI DEMET AKALIN, BİR YATAK FİRMASININ LEVENT'TE YAPTIĞI TANITIMINA KATILDI. ARDINDAN DA YAKIN DOSTU ALİŞAN'DAN YENİ EVİNE, ERKEK KARDEŞİNDEN OZEL HAYATINA KADAR PEK COK KONUDA CARPICI ACIKLAMA YAPTI...

Demet Akalın, 'Bir yeğenim var ona istiyorum Alişan'ı. Evlensinler!' dedi.

Ailecek oturacağız
Onumuzdeki gunlerde Acarkent'teki yeni evine taşınmaya hazırlanan Akalın, ailesi ve erkek kardeşiyle birlikte oturacağını ifade etti. Liseyi bitiren erkek kardeşini ozel universitede okutmak icin yanına alacağını soyleyen Akalın, '18 yaşına daha yeni girdi. Benden bu zamana kadar hic birşey istemedi. Gecen gun 'Abla artık bana bir Lamborghini alırsın' dedi. Yıllarca bunu kurmuş, beklemiş demek' dedi.

Kardeşim maco değil
Basın mensuplarının kendisine sorduğu soru uzerine, kardeşinin maco olmadığını ve kendisine karışmadığını soyleyen Akalın, 'Oyle şeyler bilmez ama İstanbul'a gelince oğrenir' dedi.

Alişan fazla dort dortluk...
Basın mensuplarının, 'Alişan'ın yanına verin, o oğretir' şeklindeki yorumu uzerine Akalın, şu acıklamayı yaptı: 'Aman bırakın. Alişan hacı, ne yapacak onun yanında. Hic hayatı oğrenemez ki...

Her aile buyuğu kızını seve seve verir
Gecce gezmez, erkenden yatar, birşey bilmez. Adam fazla dort dortluk. Her genc kızın evlenebileceği, her aile buyuğunun kızını seve seve vereceği bir adam. Erkeğin biraz kavgacı, sert olmasını isterim ama benim arkadaşım cok fazla efendi. Yeğenime istiyorum Alişan'ı. Bebek gibi universite birincisi yeğenim var. Cok istiyorum, evlensinler onunla.'

Ceşme bana uğusruz geldi
Sevgilisi Onur Gulmek'le Ceşme'de tatil yaptığı sırada bobreklerinden rahatsızlandığı icin hastaneye kaldırılan Akalın, durumunun iyi olduğunu da belirtti. Akalın, Ceşme'nin kendisine uğursuz geldiğini soyledi.

70'imde bende mayo giyeceğim
'Artık Ceşme'ye gitmek yok. Bu sene herkesi havuzuma bekliyorum. Giriş 30 TL' diyen Akalın; kendisinden 7 yaş kucuk Onur Gulmek'le de şimdilik evlilik duşuncesi olmadığını belirtti. Ote yandan Ajda Pekkan'ın konserine mayoyla cıkmasını da değerlendiren Akalın, 'Ben de onun gibi 70'imde mayo giyeceğim' dedi.