hakkında bir cok cıkan asılsız soylentilere cevap verme gereği duymayan yakışıklı şarkıcı Murat Boz Turkiye'yi temsil etmek istiyormuş.....

EUROVİSİON'A GİTMEK İSTİYOR

BİR TELEVİZYON PROGRAMINA KONUK OLAN MURAT BOZ, EUROVİSİON'A SICAK BAKTIĞINI ANLATTI.

Kenan Doğulu'nun 'Shake it up şekerim' şarkısıyla sahnede gosterdiği performansın, o gecce en iyisi olmasına karşın Eurovision'da 4. olmasının kendisinde bir hayal kırıklığı yaşattığını soyleyen Murat Boz, 'O sene birazcık Eurovision'a soğudum... O gunden itibaren birazcık kendimi cektim ama artık biraz daha farklı bakıyorum. Eurovision'un bir cok anlamda bir cok getirisi var, butun sanatcılara. Bu yadsınmaz bir gercek ' dedi.

Son zamanlarda değişik bir durum oluştuğunu ve Turkiye'de bir cok sanatcının Eurovision'a gitmek istediğini ifade eden Murat Boz, 'Artık milli bir duruma donuştu Eurovision...Ancak başka yerlere cekmenin de manası yok. Eurovision cok onemli bir yarışma ama hayat memat meselesi değil' diye konuştu.

Unlu popcu, onumuzdeki yıl icin Eurovision'a katılması yonunde gelecek teklife de sıcak bakacağını sozlerine ekledi.