yeni yayın doneminde show tv ye veda eden Acun Ilıcalı buyuk ihtimal kanal D ile anlaşacığını dile getirdi.....
ACUN SHOW TV’YE ‘YOKUM’ DEDİ

ACUN ILICALI DA SHOW TV'DEN AYRILDI....
Acun Ilıcalı, yıldızını parlatan “Var Mısın Yok Musun?” adlı yarışma programını noktaladı. Ilıcalı, yapımcı ve sunucu olarak gorev yaptığı “Var Mısın Yok Musun?”u bitirirken, Show TV ile de yollarını ayırma kararı aldı.
Aldığım bilgiye gore Acun Ilıcalı’nın bu kararı vermesinde, kanaldan alacaklarını tahsil etmekte ciddi sorunlar yaşıyor olması ve Show TV’den alacağının 6 milyon liraya yukselmesi en buyuk etken oldu. Acun Ilıcalı’yı arayıp, konuyu sordum.
“Var Mısın Yok Musun?” yarışmasını bitirdiğini soyleyen Ilıcalı, “Yeni yayın doneminde yeni ve cok guzel bir programla tekrar ekranda olacağım. Revacta bir yapımcı olduğum icin ‘goruşelim’ diyen her kanalla goruşuyorum, ama henuz hicbir kanalla anlaşmadım” dedi.
Acun Ilıcalı, Amerika’da buyuk ilgi goren yeni projesi “American’s Got Talent”ın Turkiye versiyonu icin henuz hicbir kanalla anlaşmadığını soyledi, ama aldığım bilgilere dayanarak şunu iddia edebilirim.
Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı yuzde 99 ihtimalle Kanal D olacak. Yanılıp, yanılmadığımı zaman gosterecek.