Tescilli yakışıklılardan ve şimdilerde ekranların en sevilen dizilerinden Adını Feriha Koydum dizisinde başarılı bir performans sergileyen kızların yeni sevgilisi yakışıklı manken oyuncu Cağatay Ulusoy( https://www.meleklermekani.com/kim-kimdir/187184-cagtay-ulusoy-hakkinda-bilgiler.html ) kendisine soylenen ovgu dolu sozler karşısında utanmış.
Gecenlerde Beyaz Show'a cıkmıştı bu oyuncu orda da Beyaz'ın ovgulerine karşılık cok utangac tavırlar sergilemişti ve bu hareketi oldukca hoşuma gitmişti

Show Tv'deki Adını Feriha Koydum'un Emir'i Cağatay Ulusoy pazar akşamı yapılan 'Best Model Of Turkey 2011' yarışmasının jurileri arasındaydı.Hemen yanında da Gonul Yazar oturuyordu.
71 yaşındaki 'Taş Bebek'gece boyunca Cağatay ulusoy'a iltifat yağdırdı.Gonul Yazar,''Her hafta mutlaka diziyi izliyorum.Oyunculuğunu cok beğeniyorum.Ustelik Kıvanc Tatlıtuğ'dan daha yakışıklısın.Kendini hic bozma,boyle devam et''dedi.Bu sozler karşısında utanan Cağatay Ulusoy Gonul Yazar'a surekli teşekkur etti.
kızlar sizce hangisi daha yakışıklı.Bence her ikisininde ayrı bir havası,yakışıklılığı var