calıkuşu aydan şener calikusu aydan sener şener calıkuşu dekolte video
KARİYERİNİN EN BUYUK CIKIŞINI 1986’DA CEKİLEN “CALIKUŞU” DİZİSİNDEKİ ROLUYLE YAPAN AYDAN ŞENER, ONCEKİ GUN ENGELLİLERE YARDIM AMACIYLA DUZENLENEN WORLD WELLA PARİS DEFİLESİNDE GOREV ALDI....

Şener’in defilenin finalinde tanıttığı derin goğus dekolteli kıyafeti 2500 liraya alıcı buldu.

Grand Cevahir Otel'de gercekleştirilen World Wella Paris Haute Couture defilesinde Umut Akyurek de ucretsiz podyuma cıktı. Pelin Kormukcu’nun sunduğu defilenin ardından Umut Akyurek mini bir konser verdi.

Cesur goğus dekolteli kırmızı bir abiye tanıtan Aydan Şener podyumda yururken duşen kupesini son anda yakaladı. Unlu oyuncu goğus dekoltesini de sık sık eliyle duzeltmek zorunda kaldı. Defile sonrası yapılan acık arttırmada Aydan Şener'in giydiği kıyafet 2500 ytl’na satıldıı.

Aydan Şener ' Ben 20 yıl sonra ilk kez podyumu cıkıyorum. Hayırlı bir iş olduğu icin teklifi kabul ettim.Podyumda cok heyecanlandım.Ben oyuncu olmaktancok mutluyum.Oyunculuğun yerini hicbir şey tutamaz” diye konuştu.

Pelin Kormukcu’de goğus dekolteli kıyafeti ile dikkat cekti. Defilenin ardından Ataturk potresi ve Turk bayrağı icin bir acık arttırma duzenlendi. Ataturk portresi 2500, Turk bayrağı ise 2000 ytl’ye satıldı.

Geccenin davetiyelerinin 100 TL olduğu belirtildi. Elde edilen gelir tekerlikli sandalye alınması icin sakatlar derneğine bırakıldı..