aniden ortalığa cıkan rahatsızlığı yuzunden zor gunler geciren şarkıcı Murat Goğebakan hayranlarına cok duygusal bir mektup yazdı işte o mektup......

MURAT GOĞEBAKAN'DAN AĞLATAN MEKTUP!

KANSER TEŞHİSİYLE HASTANEYE KALDIRILAN MURAT GOĞEBAKAN ADINA FACEBOOK'TA ACILAN GRUPTA SANATCININ HASTANE ODASINDAN HAYRANLARINA YAZDIĞI MEKTUP YAYINLANDI....

'Ruhumun resmini hastane duvarlarına ciziyorum. Ve bir cizgide bin hatırayla yuzleşiyorum.'

Sanatcı her şeyin yolunda gittiğini dile getirdiği duygu yuklu mektupta sahneye cıkacağı gunu beklediğini de yazdı. 'Murat Goğebakan | Dualarımız seninle abimiz' isimli grupun uyelerine gonderilen mesajda şunlar yazılmış:

'Hastane penceresinin acık kalan aralığından ılık bir ruzgÂr yanağıma değiyor. Dışarıda kuşlar birbiriyle yarışıyor. Ben ise icime okkalı bir nefes daha cekiyor ve Allah'a bana bir nefes daha lutfettiği icin hamd ediyorum.

Ruhumun resmini hastane duvarlarına ciziyorum. Ve bir cizgide bin hatırayla yuzleşiyorum. Duşundum de, bu hastalık bana duşunmem ve anılarımla hasbihÂl etmem icin bir fırsat veriyor galiba.'

'İYİ OLMAK İCİN ENGEL YOK'

'Biliyor musunuz? İnsan sanki sevdikleri adedince parcalardan muteşekkil ve her sevdiği onu hatırladıkca bir parcası da vefa huzmeleriyle sonsuzluğa ulaşıyor. Daha hastalığımı fark ettiğim ilk gunumde en kalbi duygularla dağ gibi yanımda duran dostlara nasıl teşekkur edeceğimi bilemiyorum. İcimden hepsini birer yıldıza donuşturup gokyuzune takmak geliyor.

İcime dolan dualarınız kalbimde helezonlar ciziyor ve onumu aydınlatıyor. Anladım ki iyi olmak icin hicbir engel yok aslında. Teslim oldum. Ve şimdi teslimiyetim siliyor karanlığın butun izlerini. Bir sabah ruzgÂrı gibi esiyor. Serinliğiyle uyandırıyor icimde uyuyan ne varsa. Kokusunu getiriyor yolunu gozlediklerimin ve gonlumun gozu acılıyor Yakup'un gozleri gibi.'

'SEVDİKLERİNİZ VE SEVENLERİNİZ OLMASA HAYATIN NE TADI NE TUZU KALIR'

'Hastalığımın tedavi surecine gelince… Memorial Hastanesinin doktorları, gorevlileri sağolsun, tum hastalara olduğu gibi bana da ozenle yaklaşıp dikkatle tedavime odaklanıyorlar. Her şey yolunda. Kaderimin bu bolumu hastane koridorlarında cekiliyor. Sahnelerde cekilecek yeni bolumlerin geleceği gunu hasret ve tevekkulle bekliyorum.

Hastalık esnasında bir takım klişelerin ne denli gecersiz olduğunu iciniz yana
yana oğreniyorsunuz. Sevdikleriniz ve sevenleriniz olmasa hayatın ne tadı, ne de tuzu kalacak.

Tum insanlığa vefa dersi veren siz sevdiklerime binler şukran, binler selam olsun.

Dualarda buluşalım.

Murat Goğebakan'