unlu şovmen genckızların sevgilisi Beyazıt Ozturk'un balmumu yapılacakmış işte o haber.....
(eminim kızlar o balmumunu yerler ham yaparlar

HEYKELİ DİKİLECEK

UNLU ŞOVMEN BEYAZIT OZTURK'UN BALMUMUNDAN HEYKELİ YAPILCAK
Şovmen Beyaz, Eskişehir Odunpazarı Lions Kulubu'nun duzenlediği 'Zirvedekiler 2008' odul torenine katıldı.
Torende Beyazıt Ozturk'e onur odulu veren Eskişehir Buyukşehir Belediye Başkanı Buyukerşen, Beyaz'ın temiz kalpli bir insan olduğunu belirterek, 'Beyazıt Ozturk'un rahmetli babası benim arkadaşımdı. Cok iyi bir dostluğumuz vardı. O da tıpkı babası gibi temiz kalpli ve sevecen. Yarın gelirsen, yuzunun olculerini alıp balmumundan heykelini yapmak istiyorum. Bu heykeli de muzeye koyarız' dedi.
Prof. Dr. Yılmaz Buyukerşen, calışma hayatında başarıların devamını dilediği Ozturk'un televizyon programcılığının yanı sıra universite de eğitimi aldığı sanat dalı ile yakından ilgilenmesini istedi. Başkan Buyukerşen'in heykelini yapma teklifine şaşıran Beyazıt Ozturk, mutluluğunu dile getirdi. Duygusal anlar yaşadığı torende esprileriyle de davetlileri gulduren Beyaz, hayatında vicdanın onemli bir yer tuttuğunu vurgulayarak, bunu ailesine borclu olduğunu kaydetti. Başarısında ailesinin katkısının buyuk olduğunu anlatan Ozturk, 'Benim hayatıma vicdanı ozellikle ailem soktu. Benim başarımdaki sebeplerin bence en onemlisi, tıkır tıkır işleyen bir vicdanımın ve samimiyetimin olması.
Yoksa cok komik, eğlenceli, kulturlu, entelektuel bir adam değilim. Benden cok daha iyileri var. Ama bir şekilde devam ettiriyorum. Her birinden az az var ama, her halde bu samimiyetten biraz fazla var. Eskişehir'de uzun yıllar yaşadım. Benim dayım faytoncuydu. Tabii fayton sektoru 1980'li yıllarda cokunce, komur tevzide at arabası kullanmaya başladım. Tatillerde arkadaşlarım Ceşme'ye Bodrum'a giderken, ben Eskişehir'e gelirdim. Benim hayatımda Eskişehir'in ayrı bir yeri var' diye konuştu.
Torende Firuzhan Kanatlı'ya sanayici, Ender Banaz'a işadamı, Dr. Ruştu Bozkurt'a yonetici, Prof. Dr. Engin Atac'a bilim insanı, Dr. Burak Erdinc'e sağlık, Huseyin Erbay'a sanatcı, Nejat İşcan'a edebiyat, Turkiye Eğitim Gonulluleri Vakfı'na sivil toplum kuruluşu, İrfan Cetinkuş'a eğitim, Can Capuroğlu'na spor, Şener Yılmaz'a medya ile Pino işletmesine yerel marka dallarında odulleri dağıtıldı.