Discord Sunucu Kanalı Nasıl Yapılır?
Discord kesinlikle bugün mevcut olan en iyi sesli iletişim uygulamalarından biridir.
Süper optimize edilmiş ses sıkıştırması sayesinde, kaynak ağırlıklı video oyunları yayınlarken bile kesintisiz, yüksek kaliteli sesli sohbet sağlayabilir.
Discord, iletişimi doğrudan sohbet katılımcıları arasında yönlendiren sanal sunucular aracılığıyla çalışır.
Kulağa karmaşık gelse de, kendi Discord sunucunuzu kurmak aslında oldukça kolaydır.
Kullanmakta olduğunuz platformdan bağımsız olarak, bu makale süreci adım adım açıklayacaktır.
Discord sunucusu yapmak tüm popüler platformlar için hemen hemen aynıdır.
Bunu bir Windows, Mac veya Linux bilgisayarda ve ayrıca iOS veya Android mobil cihazlarda kullanabilirsiniz.
Dahası, Discord web uygulamasına erişerek bir İnternet tarayıcısı üzerinden bile kullanabilirsiniz.
İşlem genellikle aşağıdaki adımları içerir:
1 . Discord sunucuna giriş yapınız. E-posta veya Telefon numarısını giriniz. Ardına Şifrenizi yazının ve 'GİRİŞ'e tıklayınız.
2 . Ok işaretini takip ederek orada bulunan (+) işareti veya simgesine tıklayın.
3 . Tekrar Ok işaretini takip ederek Kendim Oluşturayım yazısına tıklayınız veya bir oyun scholl Club çalışma grubu hangisi size gerekse ona tıklayabilirsiniz.
4 . Tekrar Ok işaretini takip ederek bir önceki kurduğun sunucunun oyun mu çalışma grubumu diye bahsettiğin yerin ne amaçla açmak istiyorsan ona tıklayabilir kendin için veya bir kulüp ve topluluk için oluşturabilirsin.
5 . Aynı şekilde Ok işaretlerine bakarak 'Sunucu Adınızı belirleyin' ve ' Oluştur'a tıklayın.
6 . Sunucunuz 'Oluşturulmuştur.' güle güle kullanın. Sunucunuzun Ayarlar bölümünden iç tasarımı ekleme ve kaldıramaları tamamlıyabilirsiniz.